Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Άλιμος: Λογιστικό γραφείο Ηους Αλεκτορίδου, για σωστή και αποτελεσματική φορολογική δήλωση

Άλιμος: Λογιστικό γραφείο Ηους Αλεκτορίδου, για σωστή και αποτελεσματική φορολογική δήλωση

Με τις συνεχείς αλλαγές του νομικού πλαισίου, τις ολοένα και πιο περίπλοκες οδηγίες, αλλά και τις «παγίδες» που μερικές φορές κρύβουν οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί, καθιστούν την συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης μία καθόλου απλή υπόθεση και δεν πρέπει να γίνεται χωρίς την βοήθεια ενός ειδικού.

Μία μικρή παράλειψη κωδικού, ή, μη συμπλήρωση κάποιου πεδίου, είναι ικανή μερικές φορές να έχει σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του ιδιώτη.

Το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο της Ηούς Αλεκτορίδου, σας εγγυάται υπεύθυνα πως θα τελειώσετε με την ετήσια υποχρέωση σας, χωρίς αγωνία λάθους και χωρίς διορθώσεις και επανυποβολές.

Κατά την συμπλήρωση της δήλωσης, ενημερώνεστε για τυχόν λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος, σας συμβουλεύουν για την καλύτερη διαχείριση των τεκμηρίων και των εισοδημάτων σας και για την ελαχιστοποίηση του φόρου που θα προκύψει.

Το έμπειρο προσωπικό κατέχει τις απαιτούμενες γνώσεις, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την φορολογική νομοθεσία προς το συμφέρον σας, σε προσιτές τιμές. Το γραφείο αναλαμβάνει τη σύνταξη και την ηλεκτρονική αποστολή, φορολογικών δηλώσεων κάθε κατηγορίας, επιχειρήσεων και ιδιωτών.

 Άλλες υπηρεσίες:

-Τήρηση βιβλίων

-Ενάρξεις

-Διακοπές

-Διεκπεραίωση εξωτερικών υποθέσεων

-Εργατικά

-Δηλώσεις φόρου εισοδήματος

-Δηλώσεις ακίνητης περιουσίας

-Λοιπές δηλώσεις

-Συμβουλευτικές υπηρεσίες

 

Λογιστικό/Φοροτεχνικό γραφείο Ηούς Αλεκτορίδου: Παλαμηδίου 30, Άλιμος - 210 98 59760, 6972 134484, 6936 199739