Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Θρίαμβος του Ανδρέα Κονδύλη - Εκλέχθηκε Δήμαρχος απο την πρώτη Κυριακή

Θρίαμβος του Ανδρέα Κονδύλη - Εκλέχθηκε Δήμαρχος απο την πρώτη Κυριακή

Ο Άλιμος επιβράβευσε τον Ανδρέα Κονδύλη, δίνοντάς του μία συντριπτική νίκη.

Η ενσωμάτωση αυτή τη στιγμή είναι στο 38.36 και με βάση το ποσοστό του που από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν πάνω απο 65%, ο Δήμαρχος Αλίμου ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του.

Μπορεί το εκλογικό σύστημα «Κλεισθένης» να έκανε ακόμη δυσκολότερη την αυτοδυναμία, όμως ο Ανδρέας Κονδύλης απέδειξε πως δεν είχε να φοβηθεί τίποτα. Μετά από μία ιδιαίτερα σκληρή προεκλογική περίοδο, ο Ανδρέας Κονδύλης βγήκε νικητής και θα βρίσκεται στα ηνία του Αλίμου για ακόμη μία τετραετία. Με απάντησή του τα έργα που έγιναν, ο Δήμαρχος απέδειξε πως αυτά είναι μόνο η αρχή και πως το σύνθημά του «Υπερήφανοι για τον Άλιμο» είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Το Alimos Online βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του «Αγαπώ τον Άλιμο», όπου λίγο μετά τις 23:30 κατέφτασε και ο Δήμαρχος Αλίμου. Εν μέσω χειροκροτημάτων και ενός ρυθμικού «Κονδύλης, Κονδύλης», μίλησε στο πλήθος που συνεχώς μεγάλωνε. 

«Συνεχίζουμε. Ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά!» ξεκίνησε στην ομιλία του. «Είναι η πρώτη φορά μετά τη Μεταπολίτευση που ο Άλιμος εκλέγει Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ και τον ηλιόλουστο καιρό που έλιωσε τη λάσπη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεσμεύτηκε πως αυτό είναι μόνο η αρχή και η επόμενη τετραετία θα είναι γεμάτη έργα. Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να πανηγυρίσουν πολιτισμένα και με σεβασμό απόψε, ώστε «να γίνουμε εμείς η αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε στον κόσμο».

Τατιάνα Τζινιωλη