Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο Canto Pub: Νέες, καλοκαιρινές γεύσεις έρχονται να μας ξετρελάνουν

Ο Canto Pub: Νέες, καλοκαιρινές γεύσεις έρχονται να μας ξετρελάνουν

Το νέο μενού της O’ Canto Pub έκανε «πρεμιέρα» και είναι άκρως καλοκαιρινό.

Απολαύστε τις κρύες μπύρες και το γευστικό φαγητό της στην αυλή της pub ή στην ευρύχωρη και ευήλια σάλα της.

Η αυλή της Ο’ Canto Pub είναι κάθε καλοκαίρι τόπος συνάντησης της παρέας, καθώς είναι καταπράσινη και δροσερή.

Το νέο μενού ΄κατέφτασε΄ λοιπόν, και τον πρώτο λόγο έχουν οι μπύρες της με τον κατάλογο να είναι αρκετά μεγάλος και να συμπεριλαμβάνει Weiss, Lager, Wit,, Trappist, Porter, Lambic Beer, Pils, Ale, Indian Pale Ale. Οι βαρελίσιες περιλαμβάνουν τη La Trappe, Guiness, Lucifer, Weihestephaner, Dab, Radeberger, Bernard και Voreia.  Μεγάλη όμως είναι και η λίστα των κρασιών και των οινοπνευματωδών ποτών.

Όμως, όλα αυτά τι θα ήταν χωρίς τις νοστιμιές της Pub; Γευστικά ορεκτικά όπως χειροποίητα nachos , καλαμπόκι ψητό με βούτυρο και τριμμένο τυρί, spring beer rolls, chicken fingers, ψητά μανιτάρια Portobello, onion rings αλλά και ψητή πατάτα με σάλτσα τυριών και σχοινόπρασο είναι μόνο μερικά από τα ορεκτικά. Δροσιστικές σαλάτες αλλά και ποικιλίες λουκάνικων, κρεατικών και μπύρας λειτουργούν ως συνοδευτικά για τις μεγάλες παρέες.

Aπό τον νέο κατάλογο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα άκρως ζουμερά burgers και μπιφτέκια. Οι κλασικές γεύσεις και οι νέες προσθήκες θα ξετρελάνουν τους λάτρεις του κρέατος, ενώ υπάρχει και επιλογή για vegetarians. Όλα τα burgers σερβίρονται με country πατάτες ή σαλάτα εποχής. Όμως, τι θα ήταν η pub χωρίς το «κλασικό πιάτο» των fish and chips;

Όσο για το γλυκό, τι θα έλεγες για ένα burger bomb. Πρόκειται για τσουρεκόψωμο με πραλίνα σοκολάτας, ξηρούς καρπούς, κομματάκια Oreo & παγωτό.

 

Ανοιχτά κάθε ημέρα από τις 13:00

O' Canto Pub: Αριστοτέλους 31, Άλιμος – 210 9831712

Fb page