Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Sazón Latino: Το Περού έρχεται στον Άλιμο στο πιο ξεχωριστό εστιατόριο

Sazón Latino: Το Περού έρχεται στον Άλιμο στο πιο ξεχωριστό εστιατόριο

Το νέο περουβιανό εστιατόριο «Sazón Latino» άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες εβδομάδες.

Αυθεντικές γεύσεις του Περού, έρχονται στον Άλιμο στο πιο ιδιαίτερο εστιατόριο. Με το ξύλο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ο χώρος του «Sazón Latino» ,σας περιμένει με σπεσιαλιτέ του Περού και κλασικά cocktails. Ο Χοσέ και ο Κρίστιαν, chefs και bartenders, σας περιμένουν για γευστικά πιάτα και δροσιστικά cocktails.

Ο Χοσέ βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2007, δούλεψε ως chef σε διάφορα εστιατόρια και τέλος, αποφάσισε να ανοίξει δικό του εστιατόριο  στον Άλιμο και να μυήσει τους Αλιμιώτες και τους κατοίκους των όμορων Δήμων στην Περουβιανή κουζίνα.

Το μενού συμπεριλαμβάνει Lomo Saltado, Ceviche, Aros con pollo και Anticucho. Ενώ τα δροσιστικά Pisco Sour, Mexican Negroni, Mexican Bulldog, Cuba Libra και πολλά ακόμη «συνοδεύουν» τέλεια τα πιάτα.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 12:00. Επιπλέον, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή έχει ζωντανή μουσική και το κέφι «ανάβει». Τα live ξεκινούν την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 19:00, το Σάββατο από τις 17:00 και την Κυριακή από τις 12:00 το μεσημέρι.

 

Sazón Latino: Δωδεκανήσου 17, Άλιμος - 211 1156 724, 6909 722 695