Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

To Coffee Brands σού συστήνει το βιολογικό χαρμάνι Megisto Espresso Bio

To Coffee Brands σού συστήνει το βιολογικό χαρμάνι Megisto Espresso Bio

Η αλυσίδα Coffee Brands μάς συστήνει το νέο βιολογικό χαρμάνι της, τον Megisto Espresso Bio, το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία απόλαυσης.

Το νέο αυτό χαρμάνι καφέ έρχεται για να κατακτήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ που αναζητούν την πιο ντελικάτη και πλούσια γεύση.​

Ο Megisto Espresso Bio είναι ένας μοναδικός, 100% βιολογικός καφές espresso, ο οποίος καβουρδίζεται και ψύχεται στον φρέσκο και καθαρό αέρα του εθνικού πάρκου των Δολομιτών, μια περιοχή παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, με αμόλυντο και προστατευμένο περιβάλλον.Πρόκειται για ένα premium χαρμάνι, που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Coffeebrands για ποιότητα και υπεροχή. Η βιολογική πιστοποίηση του Megisto Espresso Bio εγγυάται ότι ο καφές, καλλιεργείται  χωρίς τη χρήση τεχνητών λιπασμάτων ή χημικών εντομοκτόνων.

Τα οφέλη αυτής της μεθόδου παραγωγής αντανακλώνται στο εξαιρετικό οργανοληπτικό προφίλ του προϊόντος, το οποίο αναπτύσσεται φυσικά, όπως γινόταν και στο παρελθόν, διατηρώντας το οικοσύστημα ζωντανό, με φυσικό τρόπο. Εσείς, απλά αφεθείτε στη μοναδική ατμόσφαιρα ενός Coffeebrands και απολαύστε τον καλύτερο καφέ της μέρας σας.

Μάλιστα, διατίθεται στην τιμή του regular.

Το βιολογικό χαρμάνι είναι ακόμη ένας λόγος να επισκεφτείς το Coffee Brands που βρίσκεται στη Λ. Δωδεκανήσου 29, το οποίο λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.

Coffee Brands: Δωδεκανήσου 29, Άλιμος – 210 9934000

Delivery: 07:00 – 20:00