Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου το Cine Άλιμος θα φιλοξενήσει το Multicultural Festival

Το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου το Cine Άλιμος θα φιλοξενήσει το Multicultural Festival

Το Cine Άλιμος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα πολυπολιτισμικό φεστιβάλ.

Το Multicultural Festival θα γιορτάσει την πολιτιστική ποικιλομορφία στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται τέτοιου είδους φεστιβάλ, όπου οι διοργανωτές επιθυμούν να γιορτάσουν την πολιτιστική ποικιλομορφία, χωρίς κανένα είδος φύλου, θρησκείας, φυλής, κοινωνικής κατάστασης. Θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί και μουσική από διάφορες χώρες του κόσμου.

Η Ελλάδα, η πατρίδα της ιστορίας, ήταν πάντα ένα σταυροδρόμι ανάμεσα στην ανατολή και τη δύση, όπου συναντήθηκαν διαφορετικοί πολιτισμοί και εξελίχθηκαν μαζί για χιλιετίες. Από την Ασία και τη Μέση Ανατολή έως τη Βόρεια Αφρική και τη περιοχή της μεσόγειου , οι εθνολογικά ποικίλες κοινότητες έρχονται σε στενή επαφή ανταλλάσσοντας διάφορα χαρακτηριστικά του πολιτισμού και των μορφών τέχνης τους.

Αλλά τώρα, θα συνδεθεί και με τους λατινικούς πολιτισμούς. Το φεστιβάλ θα είναι μια ουτοπία, δίνοντας έμφαση στην μαγική συγχώνευση των πολιτισμών, τονίζοντας το ρόλο του χορού και της μουσικής, δίνοντας την ευκαιρία σε κρυφά ταλέντα.

Οι διοργανωτές θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε όλους μας, να ανακαλύψουμε τη μαγεία και την ομορφιά αυτής της ειρηνικής συγκέντρωσης των εθνών - πέρα ​​από τα όρια.

Το πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Cine Alimos στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2019.

Θα υπάρχουν φαγητά, μουσική και χορός, γιόγκα και εργαστήρια.

Στόχος μας είναι να συνδέσουμε άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα και εθνικότητες και να μοιραστούμε καλές στιγμές και εμπειρίες μαζί.

Όσοι καλλιτέχνες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με PM στο Facebook.

Είσοδος: 3€ + μπύρα