Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

To «Masaji» στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

To «Masaji» στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Στην εκπομπή «Το Πρωiνό» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, έγινε η παρουσίαση της νέας υπηρεσίας του «Masaji», το πρωί της Πέμπτης.

Πρόκειται για τη ρώσικη σάουνα,  που προστέθηκε στις υπηρεσίες του και πρόκειται για μία προσιτή πολυτέλεια που αξίζει να προσφέρετε στον εαυτό σας.

Η ρώσικη σάουνα χαρίζει ανακούφιση από το καθημερινό στρες, ενώ ταυτόχρονα οι υδρατμοί βοηθούν στην αποβολή τοξινών, απώλεια βάρους και στην μείωση καρδιαγγειακού κινδύνου.

Συνδυάζει την ταυτόχρονη τεράστια διαφορά  θερμοκρασιών και την έντονη χρήση μιας αρμαθιάς από  μυρωδικά φύλλα των δέντρων της ρωσικής φύσης, με την οποία κτυπούν και τρίβουν οι επισκέπτες των λουτρών, ο ένας τον άλλον. 

Εκτός από μια διαφορετική τύπου διασκέδαση, η ρώσικη σάουνα χαρίζει στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης που βοηθάει να απομακρυνθούν οι τοξίνες από το δέρμα, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται ελαστικό και νεανικό. Η προμήθεια των κλαδιών είναι προσωπική επιλογή και διαρκεί για 12 χρήσεις.

Στο «Masaji» εκτός από ρώσικη και απλή σάουνα, μπορείτε να απολαύσετε Hot Stone Massage (μασάζ που πραγματοποιείται με μαλάξεις του σώματος με ζεστές πέτρες), Relaxing Massage, Αθλητικό Μασάζ, Σουηδική Μάλαξη, Solarium, Aromatotherapy και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα σας αναζωογονήσουν και θα κάνουν το δέρμα σας να λάμπει!

Masaji: Heal Your Body!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο 210 9858358

 

Masaji: Λ. Καλαμακίου 10, Άλιμος