Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο’ Canto Pub: Τα έσοδα της Δευτέρας διατέθηκαν για την ενίσχυση της Παιδόπολης Αλίμου «Άγιος Ανδρέας»

Ο’ Canto Pub: Τα έσοδα της Δευτέρας διατέθηκαν για την ενίσχυση της Παιδόπολης Αλίμου «Άγιος Ανδρέας»

H Ο’ Canto Pub είχε ανακοινώσει πως θα βοηθούσε με τον δικό της τρόπο τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Τα έσοδα της Δευτέρας θα διατίθεντο για τη θεραπεία του μικρού, ωστόσο η τελευταία εξέλιξη θέλει το μικρό αγγελούδι να φεύγει για Βοστώνη ώστε να ξεκινήσει τη γονιδιακή θεραπεία για τη σπάνια νόσο της Μυϊκής Ατροφίας Τύπου 1.

Με ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας», έγινε γνωστό πως τα έσοδα της Δευτέρας διατέθηκαν για την οικονομική ενίσχυση της Παιδόπολης, καθώς ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ κατάφερε να πάει στο Childen’s Hospital της Βοστώνης.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Μία μεγάλη πράξη αγάπης έγινε από τον Δήμο Αλίμου και από την O'canto pub για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Ραφαήλ.
Το O Canto Pub (Αριστοτελους 31, Αλιμος | 2109831712) αποφάσισε να διαθεσει όλα τα εσοδα της Δευτερας, 21|10 για την θεραπεια του μικρου αγοριού. Το δε προσωπικό τη βραδιά αυτή εργάσθηκε αφιλοκερδώς.
Λόγω του ότι το ποσό για τον μικρό καλύφθηκε η κα. Ελεαννα Κρεουζη, ιδιοκτήτρια της pub αποφάσισε να διαθέσει το ποσό που συγκεντρώθηκε 1350€ στο σύλλογό μας για τις ανάγκες της Παιδοπολης Αλίμου .
Με αφορμή αυτή την υπέροχη πράξη θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους φίλους και συνδημότες μας, να γίνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά και για τα 32 παιδιά της Παιδοπολης " Άγιος Ανδρέας".
32 αγγελούδια ζουν στην πόλη μας ,πηγαίνουν σχολείο με τα παιδιά μας και έχουν ανάγκη την αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας.
Σε κάθε ευχάριστη η θλιβερή στιγμή της ζωής μας, στη χαρά μας και τη λύπη μας, σε εθνικές επετείους και εορτές αντί στεφάνου ας θυμηθούμε αυτά τα παιδιά. Ο σύλλογος μας διαθέτει ότι χρήματα συγκεντρώνει για τις ανάγκες των παιδιών πάντοτε σε συννενόηση με το προσωπικό της Παιδοπολης , το κράτος καλύπτει τα βασικά αλλά οι ανάγκες είναι μεγάλες.
Στο φυλάκιο της Παιδοπολης υπάρχουν κουμπαραδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε εκδηλώσεις σας.
Ευχαριστούμε πολυ την Έλενα Κρεουζη ,το προσωπικό της pub και όλους εσάς που ανταποκριθηκατε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη θεραπεία του μικρού Ραφαήλ και υγεία σε όλα τα παιδιά !!»

H Ο' Canto Pub έκανε τις παρακάτω αναρτήσεις: