Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το νέο «Kiosky’s» στο Άνω Καλαμάκι διαθέτει ποικιλία, ποιότητα, ευελιξία και φιλική εξυπηρέτηση

Το νέο «Kiosky’s» στο Άνω Καλαμάκι προσφέρει ποικιλία, ποιότητα, ευελιξία και φιλική εξυπηρέτηση

Ένα νέο «Kiosky’s Convenience Store» άνοιξε πριν λίγες ημέρες στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Κύπρου, στο Άνω Καλαμάκι.

Τα «Kiosky’s Convenience Stores»  είναι τα νέας γενιάς convenience stores τα οποία μέσα από ένα διευρυμένο ωράριο, βρίσκονται δίπλα σας με εκατοντάδες ποιοτικά προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινότητά σας.

Οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν πλέον αλλάξει. Ο σύγχρονος άνθρωπος, κινείται σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς ζωής και ψάχνει πλέον στις αγορές του την ευκολία, την ποικιλία, την ποιότητα, την ευελιξία και την ταχύτητα. Οι άνθρωποι στο ‘Kiosky’s Convenience Store’ το γνωρίζουν καλά  και  έχουν αναπτύξει ένα μοντέλο λειτουργίας που κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη και προπάντων με φιλική αντιμετώπιση.

Λειτουργεί ως Coffee shop, snack shop, mini market, service point, ψιλικά κ.λπ.  Eίναι το σημείο όπου μπορείτε να αγοράσετε από καπνό μέχρι και κάποιο καθαριστικό για το σπίτι, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο.  Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε στον άνετο χώρο του, έναν ποιοτικό καφέ ή, να προμηθευτείτε ένα νόστιμο snack, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Στο Kiosky’s Convenience Store των οδών Δωδεκανήσου και Κύπρου θα βρείτε: Κατεψυγμένα τρόφιμα, μπακαλική, γαλακτοκομικά, μπύρες, αναψυκτικά, σφολιάτες, ψωμί, γαλακτοκομικά,  τρόφιμα, γλυκά, τσιπς, είδη ψιλικών, τύπο, τσιγάρα, κάρτες ανανέωσης χρόνου, χαρτικά,  καθαριστικά, καλλυντικά, κρέμες προσώπου και σώματος βαφές μαλλιών και ότι άλλο χρειάζεστε.

Λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο και θα αλλάξει τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειές σας.

Εξάλλου… είναι ωραίο να σου φτιάχνουν τον τέλειο καφέ!

 

Kiosky’s Convenience Store: Δωδεκανήσου 32 και Κύπρου, Άλιμος - 210 9942 927