Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Snail: Γνωρίστε τον ολοκαίνουργιο χώρο ομορφιάς μίας Αλιμιώτισσας στο Παλαιό Φάληρο

Snail: Γνωρίστε τον ολοκαίνουργιο χώρο ομορφιάς μίας Αλιμιώτισσας στο Παλαιό Φάληρο

Μία Αλιμιώτισσα, η Σμαράγδα Κούτρα, άνοιξε τον δικό της χώρο mani/pedi στο Παλαιό Φάληρο. Δεν είναι όμως ένας απλός χώρος για την περιποίηση των άκρων μας, είναι πολλά παραπάνω! 

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που μπαίνεις στον όμορφο και ευήλιο χώρο, με ξύλινη επένδυση  ανοιχτού χρώματος, ενώ το λευκό και το χρώμα teal χαρίζουν μία αρμονία που σε γοητεύει μόλις μπεις. 

Στο «Snail» θα ζήσεις μία ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς από επαγγελματίες, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής. Όλες τις υπηρεσίες του μανικιούρ, του πεντικιούρ αλλά και των θεραπευτικών υπηρεσιών τους, θα τις βρεις εκεί.

Επιπλέον, υπάρχει ειδική coffee spot γωνιά που σου προσφέρει το αγαπημένο σου ρόφημα.

Αν είσαι λάτρης του espresso, του cappuccino, του latte, του freddo, θα τον απολαύσεις ενώ θα δέχεσαι τις υπηρεσίες από τους  επαγγελματίες του χώρου. Αν όμως δεν πίνεις καφέ, τότε υπάρχουν επιλογές φυσικών χυμών, τσάι, οργανικών ροφημάτων αλλά και επιλογές για vegans, lacto και gluten free.

Βρήκαμε εξαιρετικά εύστοχη και έξυπνη την επωνυμία του νέου καταστήματος: snail (σαλιγκάρι) το οποίο αποτελείται από το γράμμα s (σμαράγδα, το όνομα της ιδιοκτήτριας) και nail (νύχι).  Έξυπνο επίσης είναι και το λογότυπό του, που εικονίζει ένα σαλιγκάρι και μία κούπα καφέ.

 

Ανοιχτό από τις 08:00

Snail: Ελευθερίου Βενιζέλου 216, Π. Φάληρο – 210 9858058

https://snailandcoffee.gr/