Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Φεστιβάλ Κολύμβησης στον Άλιμο για καλό σκοπό

Φεστιβάλ Κολύμβησης στον Άλιμο για καλό σκοπό

Το Triathlon Lab σε συνεργασία με το Triathlon.gr & το Triathlonworld.gr διοργανώνουν την Κυριακή 8 Μαρτίου φεστιβάλ κολύμβησης με δοκιμασίες πεδίου 1900 μέτρων & 3800 μέτρων (αγωνιστικές αποστάσεις του 70.3 και του Ironman).

Το φεστιβάλ απευθυνεται τόσο σε τριαθλητές όσο και αθλητές κολύμβησης master.

H εκδήλωση έχει αποκλειστικά Φιλανθρωπικό Χαρακτήρα και όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στις δομές φιλοξενίας του Δήμου. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν παιχνίδια και ρούχα.

Στο τέλος των αγώνα όσοι αθλητές έχουν δηλώσει σχετικά μπορούν να παραμείνουν στο κολυμβητήριο και να υποβληθούν σε μία σύντομη δοκιμασία πεδίου ώστε να προσδιοριστούν οι προπονητικές τους ζώνες κατά  AIS/ ASCTA (Australian Institute of Sports/ Australian Swimming Coaches and Teachers Association) καθώς και σημαντικές κολυμβητικές παράμετροι (Ταχύτητα στη Μέγιστη Πρόσληψη, Κρίσιμη Ταχύτητα κ.λπ.).

Ολοι οι αθλητές οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση καρδιολόγου ή κάρτα υγείας αθλητή.

Για δήλωση συμμετοχών και καταβολή του παραβόλου συμμετοχής (10 ευρώ) επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κολυμβητηρίου (οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020) :

Τηλ. : 210 98 13 192

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 (10:00 – 17:00)

Κολυμβητήριο Δήμου Αλίμου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου