Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Κλήσεις για παράνομη στάθμευση μοιράστηκαν σε όλη τη περιφέρεια του Δήμου Αλίμου

Κλήσεις για παράνομη στάθμευση μοιράστηκαν σήμερα στον Άλιμο

Ολοένα και περισσότερο μειώνονται τα όρια ανοχής της Δημοτικής Αστυνομίας Αλίμου στους παραβάτες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ειδικά στα άρθρα του που αφορούν την παράνομη στάθμευση στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και σε ράμπες ΑμεΑ.

Όσοι πάρκαραν σήμερα το μεσημέρι στο «γνωστό σημείο», στην διασταύρωση της Λεωφ. Ιωνίας με την Μυρτιδιωτίσσης μάλλον το μετάνιωσαν, αφού επιστρέφοντας στα οχήματά τους, βρήκαν ροζ χαρτάκια στα παρμπρίζ που παρά το χαριτωμένο χρώμα τους, φέρνουν δυσάρεστο μήνυμα. 

Πάντως η Δημοτική Αστυνομία είχε προειδοποιήσει ότι τα πράγματα «θα ζόριζαν» και τώρα απλώς αποδεικνύεται συνεπής λόγω και έργω.

Βεβαιώνονται κλήσεις σε όλη τη περιφέρεια του Δήμου Αλίμου.  Ιδιαίτερα όμως όπως έχουμε διαπιστώσει με επιτόπιο ρεπορτάζ λόγω έντονης παραβατικής οδηγικής συμπεριφοράς  στα σημεία:  Ιωνίας και Μυρτιδιωτίσσης, Ησιόδου και Δωδεκανήσου, Λεωφ. Καλαμακίου,  Λεωφ. Ποσειδώνος,  Λεωφ. Ελευθερίας, Λεωφ. Αλίμου, Ήρωος Μάτση, Κουμουνδούρου, Παράδρομο Βουλιαγμένης, Παραλιακό Μέτωπο κλπ.

Καλό είναι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ,  μιας και το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση είναι ιδιαίτερα «τσουχτερό», συγκεκριμένα είναι 40 Ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε με τον Eντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τη Δημοτική Αστυνομία Γιάννη Βέργη, για να μας παραθέσει ακριβή αριθμό παραβάσεων σε όλες τις δραστηριότητες της Δημοτικής Αστυνομίας Αλίμου.