Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο φούρνος «Μυλωνάς» στο Καλαμάκι ξεκίνησε υπηρεσία delivery

Ο φούρνος «Μυλωνάς» στο Καλαμάκι ξεκίνησε υπηρεσία delivery

Υπηρεσία delivery ξεκίνησε ο φούρνος «Μυλωνάς», ένας από τους παλαιότερους και πιο αγαπημένους φούρνους στον Άλιμο. 

Ήδη από το 1965, ο φούρνος αποτελεί σημείο αναφοράς στο Καλαμάκι.

Πλέον, έρχεται και στην πόρτα μας με ένα τηλεφώνημα, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο αυτές τις ημέρες που πρέπει να «Μένουμε Σπίτι». Όμως, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να στερηθούμε τα αγαπημένα μας καλούδια.

Ψωμί, καφές, σφολιατοειδή, γλυκά και κάθε άλλου είδους λιχουδιές έρχονται στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αρτοπαρασκευασμάτων αλλά και σιροπιαστές λιχουδιές όπως πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα, καρυδόπιτα, γαλακτομπούρεκο, μπλακλαβά, καταϊφι, τουλουμπάκια και κουρκουμπίνια. Από patisserie οι επιλογές είναι εξίσου γεμάτες νοστιμιά, αρκεί να δοκιμάσετε τα εκλεράκια,τα κοκάκια,τους μπεζέδες, τα τυλιχτά κεράσματα και τις πάστες.

Μαζί με τον αγαπημένο σας καφέ, τσάι, ή μία ζεστή/κρύα σοκολάτα, μπορείτε να απολαύσετε αλμυρά σνακ όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα, γραβιερόπιτα Νάξου, φωλιά μπιφτεκιού, πατητή κοτόπιτα, στριφτή κασερόπιτα, τυρόπιτα ταψιού αλλά και Κουρού. Όσο για τα πιο γλυκά σνακ του; Μην παραλείψετε από την παραγγελία σας το κρουασάν «Μυλωνάς», τη μηλόπιτα, την πάστα φλώρα αλλά και τα cupcakes του.

Ο φούρνος βρίσκεται στη γωνία των οδών Θουκυδίδου και Κανάρη και εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες Αλιμιώτες τα τελευταία 55 χρόνια! Τα φρέσκα προιόντα του είναι το «δυνατό» του σημείο και τρεις γενιές της οικογένειας αργότερα, η παράδοση συνεχίζεται.

Όλα τα αρτοποιήματα και γλυκίσματα είναι δικιάς τους παραγωγής ακολουθώντας κλασικές συνταγές, ενώ όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με αγνά υλικά και είναι φρέσκα ημέρας.

Επιπλέον, ο φούρνος είναι πολύ οικονομικός διότι μπορούν και παράγουν τα προϊόντα μόνοι τους.

Ωράριο delivery: 07:00 - 16:00

Μυλωνάς: Κανάρη 9 και Θουκυδίδου, Άλιμος - 210 9816 087