Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το Reuters έγραψε για την παραλία του Αλίμου

Για την παραλία του Αλίμου έγραψε το Reuters 

Η Ελλάδα έχει γίνει χώρα πρότυπο σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Χθες, άνοιξαν οι οργανωμένες πλαζ και τα μέτρα τηρήθηκαν απ όλους. Διατηρήθηκαν οι απαιτούμενες αποστάσεις και τα διεθνή Μέσα έκαναν ξανά διθυραμβικά σχόλια για τη χώρα μας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Reuters αναφέρθηκε στον Άλιμο, γράφοντας: «Στον Άλιμο, μια δημοφιλή παραλία στα νότια της Αθήνας, οι άνθρωποι περιμένουν στις ουρές από νωρίς το πρωί για να πάρουν θέση. «Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα για εμάς τους ηλικιωμένους… να έρθουμε και να χαλαρώσουμε λίγο», είπε ο Γιάννης Τεντόμας, ο οποίος είναι στα 70 του και ήδη βρήκε θέση κάτω από μια ομπρέλα» για να προσθέσει ότι ο ίδιος συμμορφώνεται με τους κανόνες που ισχύουν.

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα τονίζει το γεγονός ότι η Ελλάδα είχε χαμηλά νούμερα σε κρούσματα και θανάτους από κορωνοϊό και σημειώνει την εξάρτηση της χώρας από τον τουρισμό.

Επίσης αναφέρεται στο άνοιγμα των εκκλησιών και των αρχαιολογικών χώρων από τις 18 Μαΐου, εστιάζοντας στην Ακρόπολη, ενώ φιλοξενεί δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά, πως πρόκειται για «ένα κρίσιμο σημείο καμπής στις προσπάθειές μας και πρέπει να πετύχουμε». Τέλος, σημειώνει την ελπίδα των ανθρώπων του τουρισμού να δεχτούν επισκέπτες από τον Ιούλιο.