Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Ο δικός μου Άλιμος»

Ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Ο δικός μου Άλιμος»

Δες με τον δικό σου τρόπο τον Άλιμο.

Φωτογράφισε αυτά που αγαπάς στην πόλη σου, αυτό που σε γοητεύει, γωνιές και λεπτομέρειες του Αλίμου που ίσως κανείς δεν έχει δει. Δες μέσα από τα δικά σου μάτια, κάνε μια εικόνα μοναδική και μοιράσου τη μαζί μας.

Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου ανέβασε τη φωτογραφία σου στο προφίλ σου στο Instagram με hashtag #e_zoi_einai_oraia ή κάνε tag το προφίλ μας @e_zoi_einai_oraia. Αν δεν έχεις προφίλ στο Instagram, στείλε τη φωτογραφία σου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλες τις κατηγορίες φωτογραφίας: Δρόμου, Πορτρέτο, Still Life, Υποβρύχια, Drown κ.λπ.

Λάβε μέρος και κέρδισε:

1ο βραβείο: Φιλοξενία στο Studio46 (@studio_forty6), για να κάνεις τη δική σου φωτογράφιση με επαγγελματικό εξοπλισμό.

2ο βραβείο: Ένας χρόνος δωρεάν παρακολούθησης στο μάθημα Φωτογραφίας του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αλίμου και μία δωρεάν διπλή πρόσκληση διαρκείας για τις προβολές του Cine Alimos για το καλοκαίρι του 2020.

3ο βραβείο: Μία δωρεάν διπλή πρόσκληση διαρκείας για τις προβολές του Cine Alimos για το καλοκαίρι του 2020 και εξώφυλλο στο φυλλάδιο του κινηματογράφου μας!

Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος σε έκθεση που θα γίνει σε ανοιχτό χώρο του Δήμου Αλίμου. Ο Δήμος Αλίμου θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες στα κανάλια επικοινωνίας του (ιστοσελίδα, social media).
Στον Διαγωνισμό θα συμμετέχουν όσοι αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα (www.alimos.gov.gr) του Δήμου και στο προφίλ @e_zoi_einai_oraia στο Instagram την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020.