Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

 Στην πρεμιέρα του Cine Άλιμος, ο Ανδρέας Κονδύλης ανακοίνωσε πως ετοιμάστηκε και μία ταινία αφιερωμένη στην πόλη μας

 Στην πρεμιέρα του Cine Άλιμος, ο Ανδρέας Κονδύλης ανακοίνωσε πως ετοιμάστηκε και μία ταινία αφιερωμένη στην πόλη μας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρεμιέρα του Cine Άλιμος. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και με το 70% των θέσεων, ο θερινός κινηματογράφος της παραλίας μας ξεκίνησε τις προβολές του για φέτος.

Το «Mamma Mia» ‘άνοιξε’ φέτος το πρόγραμμα και όπως ήταν αναμενόμενο, οι θέσεις γέμισαν.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, λίγο μετά τις 21:00, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και δήλωσε πως το πρόγραμμα θα βγαίνει ανά μήνα. Έκανε έκκληση σε όλους να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής.

 Επιπλέον, για πρώτη φορά αποκάλυψε πως μαζί με τον Αλιμιώτη Νίκο Μαστοράκη, έχουν ετοιμάσει μία ταινία 45λεπτών που θα είναι αφιερωμένη στον Άλιμο. Θα είναι η τελευταία ταινία που θα προβληθεί φέτος στον θερινό κινηματογράφο, «κλείνοντας» με τον καλύτερο τρόπο τις καλοκαιρινές προβολές.

Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Μαστοράκη και συμπεριλαμβάνει όμορφες εικόνες από τον Άλιμο, την καθημερινότητα και τη ζωή του και φυσικά, την ιστορία μας που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης μας. Η ταινία θα προβληθεί προς τα μέσα Σεπτεμβρίου όπου κάθε χρόνο ολοκληρώνονται και οι προβολές του Cine Άλιμος.

Στη σημερινή πρεμιέρα παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Στέφανος Διαμαντής, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μακαριγάκης, ο Πρόεδρος της Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία, Γιάννης Βέργης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Φαλιέρος.