Οι Άνθρωποι του Αλίμου

To «Beauty Corner» γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας

To «Beauty Corner» γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας

Τα δέκα χρόνια στον Άλιμο, κλείνει φέτος το «Beauty Corner».

Δέκα χρόνια  επιτυχημένης πορείας στην κομμωτική και την περιποίηση των άκρων, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες σε κάθε επίσκεψη, έκαναν το «Beauty Corner» να ξεχωρίσει για την δημιουργικότητα, τη πρωτοπορία και την εμπνευσμένη τεχνική.

Ήταν Οκτώβριος του  2008...  Δύο αδερφές, η Βίκυ και η Πένυ, αποφάσισαν δειλά δειλά, αλλά με πολλή όρεξη για δουλειά και δημιουργία, να ανοίξουν το δικό τους "καταφύγιο" ομορφιάς, τη δική τους γωνιά καλλωπισμού, το Beauty Corner.

Ξεκίνησαν αυτό τους το εγχείρημα, με τη Βίκυ να έχει ιδιαίτερη έφεση στην περιποίηση των μαλλιών, είτε αυτή αφορά ένα κολακευτικό κούρεμα, είτε ένα όμορφο χτένισμα, είτε κάποια ξεχωριστή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών και την Πένυ να την συμπληρώνει στα παραπάνω, αλλά και να ειδικεύεται στο δικό της κομμάτι που αφορά στην περιποίηση και καλλωπισμό των άκρων.

Κλασικά μανικιούρ, διαχρονικά, πεντικιούρ, σύγχρονες τεχνικές στο ημιμόνιμο, δίνουν έμφαση στο Nail Art Designing, αλλά καλύπτουν και πιο απαιτητικές περιπτώσεις, όπως εκείνες του θεραπευτικού πεντικιούρ.

Με κόπο, καλή διάθεση και σεβασμό στις επιθυμίες των πελατών τους, κατάφεραν και κέρδισαν το στοίχημα που έβαλαν με τους εαυτούς τους εκείνο τον Οκτώβρη του 2008...

Κι έτσι, 10 χρόνια μετά, το «Beauty Corner»  έφτασε να μετρά έναν ιδιαίτερα μεγάλο κατάλογο πιστών πελατών, που συγχρόνως -σε πολλές περιπτώσεις- ξεπερνά ευχάριστα τα "στεγανά" των σχέσεων πελάτη-επιχειρηματία.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν για τα 10 χρόνια στήριξης της δουλειάς τους, κάνουν πράξη αυτή την ευγνωμοσύνη συνεχίζοντας δυναμικά με διάθεση και επιμονή, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

 

Beauty Corner: Καρυάτιδων 82 και 17ης Νοέμβρη, Άλιμος – 210 9802462