All Around

Christmas Fantasy: Ένα χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στα Νότια Προάστια

Christmas Fantasy: Ένα χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στα Νότια Προάστια

Το χριστουγεννιάτικο χωριό Christmas Fantasy Fun Park and Theater ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει για να γιορτάσετε φέτος τα πιο μαγικά Χριστούγεννα.

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού (πρώην Αερολιμένας Αθηνών) μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο χώρο για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους που θα απολαύσουν παιχνίδια και θεάματα απ’ όλον τον κόσμο, από τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου.

Σε  έναν τεράστιο κλειστό χώρο 7.500 τμ, ειδικά διαμορφωμένο και φυλασσόμενο, μπορείτε να περιηγηθείτε από το πρωί έως το βράδυ, με ασφάλεια και χωρίς να ανησυχείτε για τις ιδιοτροπίες του καιρού.

Με ένα μονάχα εισιτήριο, κάθε επισκέπτης, μικρός ή μεγάλος, μπορεί να παρακολουθήσει τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις XANA ZOO, Fantasy Circus, Οι 3 Μάγοι με τα Κόλπα, Ο Ρούντολφ το ελαφάκι και οι σκανταλιάρηδες Καλικάντζαροι.

Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε shows, διαδραστικά παιχνίδια, να παίξετε στο Λούνα Παρκ, να στροβιλιστείτε στο καρουζέλ, να τρέξετε και να χορέψετε στο παγοδρόμιο, να γνωρίσετε από κοντά τους Αγιοβασίληδες του χωριού μας και να ανακαλύψετε πολλές-πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις, χωρίς να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα.

Πληροφορίες: christmasfantasy.gr

 

Εισιτήριο: 12€ - Γενική είσοδος all day pass για όλα τα παιχνίδια και όλα τα θεάματα

Θα είναι ανοιχτό από τις 7/12: Δευτέρα έως Κυριακή – 10:00 – 22:00

Πληροφορίες: 210 9213310