All Around

Mastello: Το φημισμένο εστιατόριο της Άνδρου «κατέβηκε» στην Αργυρούπολη

Mastello: Το φημισμένο εστιατόριο της Άνδρου «κατέβηκε» στην Αργυρούπολη

Το ξακουστό εστιατόριο της Άνδρου, το Mastello, απέκτησε «αδελφάκι» στα Νότια Προάστια.

Ο Στέλιος Δρόσος, ο Παναγιώτης Δεκαβάλλας και ο Μιχάλης Σάτμαρης – ο οποίος έχει την επίβλεψη της …αθηναϊκής κουζίνας. Την επιμέλεια του μενού έχει ο Γιάννης Στανίτσας.

 Στο bovary.gr, ο Στέλιος Δρόσος δήλωσε για το νέο εγχείρημά τους:  «Θέλαμε να φτιάξουμε ένα χώρο, όπου κάποιος μπορεί να έρθει να πιει το τσίπουρο ή το ούζο και να το συνοδεύσει με ένα ιδιαίτερο πιάτο. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα, πολλοί από τους πελάτες μας μάς έλεγαν συνέχεια να ανοίξουμε κι ένα κατάστημα στη Αθήνα. Οπότε όταν βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος, είπαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Η βασική μας φιλοσοφία στηρίζεται στο καλό φαγητό, στην ψαροφαγία, φυσικά, και τα ανδριώτικα προϊόντα».

Το Mastello της Αργυρούπολης έχει κρατήσει αυτό τον νησιώτικο χαρακτήρα και σας περιμένει να γευτείτε θαλασσινές γεύσεις, παραδοσιακές συνταγές, ενώ από τα ηχεία ακούγεται ελληνική μουσική. Σε μία γωνιά του, υπάρχει και delivatessen με εκλεκτά προιόντα από το εν λόγω νησί, φτιαγμένα από τον γυναικείο συνεταιρισμό.

 

Mastello: Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη 210-9944466