All Around

Επισκεφθήκαμε το Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη

Επισκεφθήκαμε το Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη

Στις 29 Μαρτίου 2019, άνοιξε το Four Seasons Astir Palace, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο θρυλικός Αστέρας Βουλιαγμένης λειτουργεί ξανά, μετά από μία ριζική ανανέωση αλλά και ανακατασκευή που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Εκτείνεται σε 30 στρέμματα καταπράσινου τοπίου και είναι η πρώτη Four Seasons εμπειρία για την Ελλάδα.

Ο Αστέρας υπήρξε πόλος έλξης για την αφρόκρεμα της Αθηναϊκής κοινωνίας τη δεκαετία του ‘60 και ‘70. H Four Seasons στοχεύει να μεταφέρει την Αθηναϊκή Ριβιέρα σε μια νέα εποχή.

Με 303 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων 58 bungalows, περισσότερα από 2.000 έργα τέχνης στους κοινόχρηστους χώρους, εστιατόρια, bars, ιδιωτικές παραλίες, πισίνες, γήπεδα τένις και μπάσκετ και ένα εντυπωσιακό σπα, δίκαια το ξενοδοχείο μπήκε στη λίστα του Forbes με τα 19 «Hottest Νew Ηotels of 2019». Επιπλέον, εξωτερικό ασανσέρ έχει τοποθετηθεί για εύκολη μετάβαση στην παραλία.

Ήπιαμε το ποτό μας στο bar του «Αρίωνα», που εμπνέει σύγχρονη πολυτέλεια σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Φάγαμε στο εστιατόριο «Πέλαγος» νόστιμες σπεσιαλιτέ και το προσωπικό παντού ήταν άψογο.

Ο νέος Αστέρας, το Four Seasons Astir Palace, είμαστε σίγουροι ότι θα αναβιώσει την παλιά αίγλη μιας ολόκληρης εποχής και θα γράψει την δική του ιστορία. Ένας θρύλος επέστρεψε!

Ελισάβετ Μιτσού