Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

BEAUTY TIPS

Συνδύασε σωστά βραδινό ντύσιμο και beauty look

Αντλούμε έμπνευση από τις φετινές πασαρέλες του Παρισιού


Ζωή Γκόρου

 Το σωστό match ντυσίματος και μακιγιάζ είναι αυτό που εξασφαλίζει κι ένα αποτέλεσμα που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Με άλλα λόγια όταν ψάχνεις και τελικά βρίσκεις ρούχα για ένα πιο σπέσιαλ βραδινό look, σκέψου και με ποιο μακιγιάζ και μαλλιά το έχεις φανταστεί.
Αυτές τις γιορτές πήγαινε με concept και μην αφήσεις τίποτα στη τύχη. Οι παρακάτω προτάσεις θα σου δώσουν έμπνευση. 

Bohemian chic 

Το παιχνίδι της μποέμ εμφάνισης έχει την τέχνη του. Συνήθως αποτελείται από ένα φόρεμα, τοπ και αξεσουάρ με μοτίβα εμπνευσμένα από ταξίδια και έθνικ πολιτισμούς. Φέτος ο οίκος Chloé έδωσε μια νέα διάσταση της εικόνας της γυναίκας με ελεύθερο πνεύμα, παντρεύοντας τη νέα εικόνα  με τον αιώνιο ρομαντισμού που τον χαρακτηρίζει.
Σχετικά με το μακιγιάζ και να για να είσαι σίγουρη ότι θα δώσεις την τελική πινελιά σωστά, θα πρέπει να επιλέξεις από την παλέτα των nudes. Χρειάζεσαι τέλεια αλλά ανάλαφρη βάση, υπέροχα τονισμένα φρύδια και λάμψη στα χείλη. Μπορείς να παίξεις με λίγη σκιά στο κόκκαλο των βλεφάρων σε αποχρώσεις της άμμου και να εξασφαλίσεις για  τα μαλλιά σου wet αποτέλεσμα.

  
Chloé

Snow White 

Το λευκό είναι μια τολμηρή πρόταση για χειμωνιάτικη έξοδο , όμως έχει δυνατή άποψη. Κι αυτό γιατί το total white look εμπλουτισμένο με αξεσουάρ και κοσμήματα είναι λαμπερό και διαχρονικά chic.

Εδώ το μακιγιάζ σου πρέπει να παραπέμπει σε κάτι αιθέριο με αρκετές δόσεις λάμψης. Το βασικό εργαλείο μέικ απ είναι το προϊόν λάμψης στο καπάκι των ματιών αλλά και στα ζυγωματικά και οι απαλές ροζ αποχρώσεις στα χείλη. 



Chanel

 

My Fair Lady

Ωραία μου κυρία, ο οίκος Dior φέτος  παρέδωσε μαθήματα για το πώς να παντρέψουμε στοιχεία κλασικού, αξεπέραστου στυλ με ένα πιο μοντέρνο twist. Τα βασικά στοιχεία της ιστορίας του οίκου ήταν παρόντα, με αποκορύφωμα ένα καπέλο με βέλο και φούστες 50's.

Στο στυλ αυτό, πρόσθεσε ένα ζευγάρι... εντυπωσιακά μάτια, με άφθονες δόσεις μάσκαρα στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Για τις πιο τολμηρές από εσάς, λίγες ψεύτικες βλεφαρίδες θα έχουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στο υπόλοιπο look κρατήστε χαμηλούς τόνους. 



Dior 

 

Τhe Spaghetti Strap Dress

Μια μοντέρνα, ροκ πρόσέγγιση στη δεκαετία των 50's με αρκετές δόσεις σύχγρονου ρομαντισμού ήταν η φετινή πασαρέλα του Paco Rabanne στην οποία ξεχώρισαμε ένα floral σατέν φόρεμα με σπαγγέτι, λεπτές τιράντες.

Χτένισε τα μαλλιά σου με χωρίστρα στο πλάι, φτιάξε χαλαρές μπούκλες από τη μέση έως τις άκρες και επίλεξε ένα κραγιόν στο χρώμα του κρασιού για τα χείλη. 'Ετσι θα μεταφέρεις στο σήμερα γοητευτικά στοιχεία του χθες και θα τραβήξεις τα βλέμματα. 



Paco Rabanne 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.