Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πανσέληνος στον Ταύρο: Enjoy the ride

Η Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 11 έως 17/11/19


Ρόμυ Μελάνι

Στις 12 πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνοντας δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος).  Ο Άρης στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες. Στις 13 ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα. Ταυτόχρονα ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα. Με τον Ήλιο στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων και οι επαγγελματικές υποθέσεις έχουν άνοδο. Στις 14 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Έχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν. Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δε θα σας δυσαρεστήσει. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δε γνωρίζετε τι θέλετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα και είναι πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας. Βάλτε καινούριες βάσεις κέρδους κυνηγώντας την ουσία, έστω και αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν. Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά σε κάποιες επιλογές που θα κληθείτε να διορθώσετε, αλλά η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα έχουν συσσωρευτεί στη σχέση. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο. Τακτοποιήστε σωστά τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις.

 

ΛΕΩΝ: Όπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος. Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές.

Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό, όσο και για των άλλων. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει. Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σας σχέση αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Μην υπεραναλύσετε τα πάντα.

 

ΖΥΓΟΣ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στο βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στο χώρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δε θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη. Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και να αντιδράσετε άμεσα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία. Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί, παίζετε σε βάρος της υγείας σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούριες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις που σας ταιριάζουν οι άνθρωποι. Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν, αντιμετωπίστε τις με χιούμορ. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους συνεργάτες σας. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας, ακούγοντας τον έναν και τον άλλο. Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και με συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο. Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με το σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»