Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αφροδίτη στους Ιχθείς: "Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη"

Η Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 13 έως 19/1


Ρόμυ Μελάνι

Στις 13 η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ότι νιώθετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος). Στις 16 ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Φέρνει χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί,  επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ότι σαν ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί.

 

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η τόλμη και η αποφασιστικότητά σας να παίζει κύριο ρόλο στη θετική έκβαση των πραγμάτων, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε να δείχνετε σεβασμό στις αδυναμίες των άλλων. Με δημιουργική διάθεση και ρεαλισμό θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αλλά και πολλά να εξελιχθούν ικανοποιητικά. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε με μικρές αναποδιές που θα σας συμβούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε αρμοδιότητες σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και βρεθείτε κοντά με όσους σας αγαπούν. Αξιοποιήστε πληροφορίες, υποδείξεις και προτάσεις, μετριάζοντας την επιφυλακτικότητά σας, αφού τα θετικά θα είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά. Για να πάρετε ικανοποίηση στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, φροντίστε να γίνετε πιο προσιτοί και να δείξετε στους άλλους ότι νοιάζεστε για τις δικές τους ανάγκες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε σκηνικό στην ερωτική σας ζωή, βάζοντας περισσότερο αισθησιασμό και ερωτισμό. Μη χαρίζετε στους άλλους ότι σας ανήκει και για το οποίο έχετε κουραστεί να αποκτήσετε. Οι κοινωνικές συναναστροφές, θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ισορροπήστε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντας διπλωματικές κινήσεις. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας, για να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους που δεν είναι έτσι κι αλλιώς σε θέση να σας βοηθήσουν. Για να νιώσετε πιο όμορφα και χαρούμενα, ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου που ζείτε. Για να σας φανούν όλα ευκολότερα, ζητήστε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν. Ότι καλύτερο για εσάς είναι η παρέα που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει.

 

ΛΕΩΝ: Οι δυνατότητες που έχετε μεγάλες και οι δυσκολίες μικρές. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και σχέσεις και κάντε τώρα τις πιο σημαντικές σας ενέργειες. Βασιστείτε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορούν να σας ενισχύσουν ηθικά και πρακτικά και μην μπλεχτείτε σε κόντρες με άτομα κύρους. Προσπαθήστε πιο συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, φροντίζοντας παράλληλα να διαχωρίσετε τη θέση σας από συγγενικά πρόσωπα, ώστε αργότερα να μη βρεθείτε υπόλογοι απέναντί τους. Για να μπορέσει να αναπνεύσει μια επαγγελματική σας σχέση, πρέπει οπωσδήποτε να επαναπροσδιορίσετε τους όρους συνεργασίας, όπως και το τι ζητάει ή προσφέρει ο καθένας. Οι καινούριες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για την αύξηση των εισοδημάτων σας, θα είναι εξελίξιμες.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να δείτε τη σκέψη που κάνει κάποιος που σας πλησιάζει ευγενικά. Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με το σύντροφό σας, αλλά  απομακρύνεται εξαιτίας επαγγελματικών καταστάσεων. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων. Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ότι στέκεται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, με ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε παρέα με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Η αισιοδοξία που έχει ο σύντροφός σας είναι μεταδοτική και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Βάλτε φρένο στις υψηλές απαιτήσεις και μη ζητάτε πιο πολλά και από τα πολλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν το αντικείμενο της εργασίας σας δε σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ότι δε σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή σας ζωή. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, γιατί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αλλά αφού είστε μαζί πρέπει να τα ακούσετε. Αγάπη, τρυφερότητα και ότι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια, σας τα προσφέρει απλόχερα. Από το να προκαλείτε την τύχη σας, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Για να μη ζείτε σε πεδίο μάχης, προσέχετε τους καυγάδες και τις διαφωνίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που πρέπει να συντονιστούν, για να αποδώσουν καρπούς. Μην αφήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας, να σας γυρνάει στο παρελθόν. Αποφύγετε να υποστηρίζετε άτομα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί εγκυμονεί κινδύνους. Καθησυχάστε το ταίρι σας που φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταίως. Προτιμήστε να σωπάσετε, με ανθρώπους που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με βάση τη λογική.

 

ΙΧΘΥΣ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε να μην δώσετε την εντύπωση στους άλλους, πως προσπαθείτε να τους εκμεταλλευτείτε. Η εύνοια που θα έχετε σήμερα, αγγίζει πολλούς από τους τομείς σας και ειδικότερα, επαγγελματικό οικονομικό και συναισθηματικό.  Τιθασεύστε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσή σας και ακούστε χρήσιμες συμβουλές που θα σας δώσουν δικοί σας άνθρωποι, για να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30