Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 

 

Καθημερινό ωροσκόπιο απ' την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλετε να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά σας για οικονομικά θέματα. Προλάβετε τις εξελίξεις έξυπνα και μην αφήνετε το χρόνο να πηγαίνει χαμένος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να βρείτε κατανόηση. Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

 

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε. Μην προσκολλάτε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα σας τα προβλήματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Χαλιναγωγήστε ον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας. Για να χαλαρώσετε διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στην λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νοιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.

 

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ώστε και οι γύρω σας να σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ