Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι αδίστακτοι “υπάλληλοι της ΔΕΗ”, άρπαξαν τα τελευταία ευρώ από ηλικιωμένη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αδίστακτοι “υπάλληλοι της ΔΕΗ”, άρπαξαν τα τελευταία ευρώ από ηλικιωμένη

Οι… γνωστοί απατεώνες που υποδύονται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ επισκέφθηκαν τις πρωινές ώρες ανυποψίαστους ηλικιωμένους στην Πελασγία αλλά και την Σπαρτιά, για «δουλειά». Στην πρώτη περίπτωση επισκέφθηκαν μια 92χρονη γιαγιά στην Πελασγία από την οποία ζήτησαν 100 ευρώ προκειμένου να… τακτοποιήσουν κάποιες διαδικασίες ώστε να τις επιστραφούν 450 ευρώ. Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη τους είπε ότι […]

ilikiomeni

Οι… γνωστοί απατεώνες που υποδύονται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ επισκέφθηκαν τις πρωινές ώρες ανυποψίαστους ηλικιωμένους στην Πελασγία αλλά και την Σπαρτιά, για «δουλειά».

Στην πρώτη περίπτωση επισκέφθηκαν μια 92χρονη γιαγιά στην Πελασγία από την οποία ζήτησαν 100 ευρώ προκειμένου να… τακτοποιήσουν κάποιες διαδικασίες ώστε να τις επιστραφούν 450 ευρώ.

Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη τους είπε ότι δεν είχε 100 ευρώ μιας και είναι τέλος του μήνα και πως τις περίσσευαν μόλις 50!

Οι καλοντυμένοι «κύριοι» το πήραν και πριν αποχωρήσουν της ζήτησαν να τους αλλάξει το χαρτονόμισμα, διότι στην γωνία του ήταν σκισμένο. Φυσικά όλο αυτό ήταν κόλπο ωστόσο η ηλικιωμένη για καλή της τύχη δεν είχε παραπάνω χρήματα.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ειδοποιήθηκε για δύο παρόμοια περιστατικά στο χωριό της Σπαρτιάς. Με τον ίδιο τρόπο οι απατεώνες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από άλλα δύο γεροντάκια.

Για τα περιστατικά ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διενεργεί ελέγχους προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των μαϊμού υπαλλήλων της ΔΕΗ.

Δείτε ακόμη:

meletis_1

Αυτοί είναι οι δράστες που ξάφριζαν σπίτια ως «υπάλληλοι» της ΔΕΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις