Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Τέτα Καμπουρέλη τα βάζει με τις “αντροχωρίστες”: Υπάρχουν και οι γυναίκες του… παλουκιού! (vid)
LIFESTYLE

Η Τέτα Καμπουρέλη τα βάζει με τις “αντροχωρίστες”: Υπάρχουν και οι γυναίκες του… παλουκιού! (vid)

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά Plus» για όλα, ακόμα και για το πώς αντέδρασε όταν φλέρταραν τον άνδρα της και μάλιστα μπροστά στα μάτια της. Η πασίγνωστη αισθητικός παραδέχτηκε πως είναι μία ευτυχισμένη γιαγιά τριών εγγονιών, δεν έκρυψε ότι έχει κάνει βλεφαροπλαστική, μπότοξ και υαλουρονικό, ενώ αποκάλυψε και πώς ξεκίνησε την καριέρα της. Επίσης μίλησε […]

Τετα Καμπουρελη

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά Plus» για όλα, ακόμα και για το πώς αντέδρασε όταν φλέρταραν τον άνδρα της και μάλιστα μπροστά στα μάτια της.

Η πασίγνωστη αισθητικός παραδέχτηκε πως είναι μία ευτυχισμένη γιαγιά τριών εγγονιών, δεν έκρυψε ότι έχει κάνει βλεφαροπλαστική, μπότοξ και υαλουρονικό, ενώ αποκάλυψε και πώς ξεκίνησε την καριέρα της.

Αποτέλεσμα εικόνας για τετα καμπουρελη

Επίσης μίλησε για τις διάσημες προσωπικότητες που υπήρξαν πελάτες της και ιδίως για την συνάντηση της με την Νταϊάνα.

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν τόσο απλή γυναίκα. Την συνάντησα και στο σκάφος της, αλλά και σε ένα πολύ μεγάλο ξενοδοχείο που είχε έρθει εδώ στην Αθήνα. Όταν την γνώρισα έτρεμα. Δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ωστόσο όταν συναντηθήκαμε, εκείνη μου είχε πει “ Δεν έρχεσαι στην δική μας χώρα να κάνεις κάτι και εσύ… είσαι πάρα πολύ καλή στην δουλειά σου», σχολίασε η ίδια.

Η nail artist αρχικά αποκάλυψε πως πριν πολλά χρόνια περιποιούταν τα φρύδια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος πάντα τα χτένιζε και ποτέ δεν τα κούρευε καθώς τα θεωρούσε γούρι.

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε μάλιστα και για τον σύζυγό της, την οικογένειά της, όπως και για τις «αλλαγές» που έχει κάνει στο πρόσωπό της και θα ξαναέκανε.

Αποτέλεσμα εικόνας για τετα καμπουρελη

Σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις