Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Η νέα τάση στα μαλλιά που θα σε κάνει βασίλισσα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Η νέα τάση στα μαλλιά που θα σε κάνει βασίλισσα

Όλες οι γυναίκες πρέπει να νιώθουν βασίλισσες και η νέα τάση στα μαλλιά το αποδεικνύει.  Τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν την τιμητική τους τον τελευταίο χρόνο. Οι γυναίκες συνδυάζουν ανάλογα με το σύνολο της ημέρας τα κοκαλάκια που θα τοποθετήσουν στα μαλλιά τους. Από τα clips με τα μαργαριτάρια και τα στρας, ο οίκος Gucci αποφάσισε […]

Η νέα τάση στα μαλλιά που θα σε κάνει βασίλισσα

Όλες οι γυναίκες πρέπει να νιώθουν βασίλισσες και η νέα τάση στα μαλλιά το αποδεικνύει. 

Τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν την τιμητική τους τον τελευταίο χρόνο. Οι γυναίκες συνδυάζουν ανάλογα με το σύνολο της ημέρας τα κοκαλάκια που θα τοποθετήσουν στα μαλλιά τους. Από τα clips με τα μαργαριτάρια και τα στρας, ο οίκος Gucci αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα.

Οι τιάρες στην Εβδομάδα Μόδας

Από τα clips με τα μαργαριτάρια και τα στρας, ο οίκος Gucci αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τα μοντέλα του παρέλασαν με στέμμα στα μαλλιά τους. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία  θέλει να περάσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες πως η καθεμιά μια ξεχωριστά αποτελεί μια βασίλισσα. Πλέον, όλες είμαστε αληθινές βασίλισσες και έχουμε κάθε δικαίωμα να φοράμε στέμμα για να ολοκληρώσουμε τα looks μας.

Η Simone Rocha αναβάθμισε τα κοκαλάκια σε πανέμορφες και εντυπωσιακές τιάρες. Πολυτελής και εξαιρετικά όμορφες με συνηθισμένα χρώματα, είτε και μαύρες. Πάνω σε αυτές είναι τοποθετημένα λευκά μαργαριτάρια, ενώ σε άλλες διαμάντια και έτσι ένα σύνολο απογειώνεται αυτόματα σε βασιλικό με αυτό το αξεσουάρ.

Αποτέλεσμα εικόνας για στεμμα στο κεφαλι

Βέβαια τη τάση ακολούθησε και ο Τούρκος σχεδιαστής Bora Aksu, ο οποίος παρουσίασε τη συλλογή του στο Λονδίνο.  Τα εξαιρετικά headpieces της Anne Boleyn έδωσαν και εκείνα μια βασιλική νότα. Τα μοντέλα του εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με κρεμ, αλλά και λευκά αξεσουάρ στα μαλλιά. Οι κοπέλες έμοιαζαν σαν αριστοκρατικές κυρίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για στεμμα στο κεφαλι

Μπορεί αυτή η τάση να μας αρέσει, όμως δεν ήταν και η μοναδική που άφησε το στίγμα της. Στις πασαρέλες παρουσιάστηκαν και άλλα ενδιαφέροντα αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως κορώνες σε έντονα χρώματα. Πιο συγκεκριμένα το κίτρινο, οι οποίες έγραφαν πάνω “άγγελος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις