Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπότση: Το απίστευτο ποσό που της έδωσαν για γυμνή φωτογράφιση
LIFESTYLE

Τζένη Μπότση: Το απίστευτο ποσό που της έδωσαν για γυμνή φωτογράφιση

Τζένη Μπότση: Η πολύ ταλαντούχα ηθοποιός αποκαλύπτει πολλές πτυχές της προσωπικής της ζωής σε συνέντευξη στη "Νέα Σελίδα".

Τζένη Μπότση: Η πρωταγωνίστρια της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», Τζένη Μπότση, μιλάει στη “Νέα Σελίδα” για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά, που μετράει πέντε χρόνια ζωής, αποκαλύπτει ποιο ήταν το μεγαλύτερο ποσό που της πρότειναν για γυμνή φωτογράφιση και εξηγεί για ποιο λόγο δεν αποκαλύπτει δημόσια το όνομα του συναδέλφου της που έχει παρενοχλήσει την ίδια και άλλες ηθοποιούς.

Όσοι έχουν δει την «Ταβέρνα του Πέπε», στο σενάριο του οποίου βασίστηκε το «Πέτα τη φριτέζα» λένε ότι πρόκειται για μία πραγματικά πολύ αστεία σειρά. Είναι όντως έτσι;

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν διάβασα τα κείμενα γέλασα πολύ! Είναι πολύ αστεία και η ιστορία, αλλά και ο ρόλος μου. Υποδύομαι τη Φάλον, που το πραγματικό της όνομα είναι Γαρυφαλλιά, η οποία πουλάει ψάρια και προμηθεύει την ταβέρνα του Ανδρέα, (Γιάννης Μπέζος), με τον οποίο είναι ζευγάρι. Μόνο που η σεξουαλική τους ζωή από ένα σημείο και μετά σταμάτησε, οπότε εκείνη πέφτει στα πόδια του, γιατί λυσσάει.

Πέρσι ήταν μία δύσκολη σεζόν για τον ΑΝΤ1 και η «Παρθένα ζωή» στην οποία πρωταγωνιστούσες κινδύνευσε να κοπεί. Σε επηρέασε αυτό στο να συνεργαστείς ξανά με το ίδιο κανάλι;

Όχι. Όλοι οι άνθρωποι μαθαίνουμε από τα λάθη μας, οπότε φαντάζομαι ότι δεν θα γίνουν τα ίδια φέτος. Νομίζω ότι πέρσι ήταν μία χρονιά που ο ΑΝτ1 έπαθε πανικό. Θεωρώ ότι φέτος είναι πιο σίγουροι γι αυτό που πάνε να κάνουν και είναι από τα κανάλια που επένδυσε πολύ στη μυθοπλασία!

Έχει τύχει να απορρίψεις ένα ρόλο και να το μετανιώσεις μετά;

Ναι, μου έχει συμβεί. Μετά το «Σημάδι του έρωτα» μου έδωσαν τον τίτλο του sex symbol. Τότε αυτό ήταν κάτι που με άγχωνε πολύ και όταν μου έλεγαν ότι σε έχουμε σκεφτεί στο ρόλο μίας μοιραίας, sexy γυναίκας, απαντούσα «Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θέλω, γιατί θα τυποποιηθώ!». Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια λέω από μέσα μου «Τι χαζή που ήσουν κουκλίτσα μου! Τυποποιήσου! Την ωραία σου είπαν να κάνεις…». (Γελάει).

Όταν παιζόταν το «Σημάδι του έρωτα», υπήρχαν στιγμές που ντρεπόσουν;

Τι εννοείς; Ντρεπόμουν όλες τις στιγμές! (Γελάει). Μην ξεχνάς ότι πριν από το «Σημάδι» ήμουν ένα κορίτσι που δεν είχε φορέσει ποτέ τακούνια, ούτε είχε ανοιχτό ντεκολτέ. Αν ρωτήσεις τον σκηνοθέτη θα σου έχει να σου διηγηθεί άπειρες στιγμές που έπεφτα και πήγαινα να φάω τα μούτρα μου! Στις ερωτικές σκηνές ήθελα να κάθομαι σε μία γωνίτσα και να κλαίω. Για να καταλάβεις, πόσο έξω από εμένα ήταν όλο αυτό, στην πρώτη σκηνή που γυρίσαμε έπρεπε να βγάλω την μπλούζα μου! Ε, ακόμα κι αυτό, από την ντροπή μου, το έκανα λάθος και τη γυρίσαμε ξανά και ξανά! Όσοι με ήξεραν είχαν σοκαριστεί!

Θυμάμαι, με πήρε ένας φίλος μου τηλέφωνο με τον οποίο κάναμε διακοπές από παιδιά και μου λέει: «Μα, καλά! Τόσα χρόνια που σε ξέρω δεν έχεις κάνει μπάνιο topless ποτέ! Και τώρα βγήκες και τα πέταξες στην τηλεόραση;». (Γελάει). Ακόμα κι εγώ σόκαρα τον εαυτό μου!

Εκείνη την περίοδο είχες δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση;

Εννοείται. Πολλές φορές μου πρότειναν μετά το «Σημάδι του έρωτα» να κάνω γυμνή φωτογράφιση και μάλιστα σε μία περίπτωση μου έδιναν 15 εκατομμύρια δραχμές. Δεν το έκανα και δεν το μετάνιωσα! Θαυμάζω τις γυναίκες που το έχουν κάνει, γιατί έχουν ένα τσαμπουκά παραπάνω από εμένα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω!

Η Εβελίνα Παπούλια, μιλώντας στο «Page 2» αποκάλυψε ότι πριν από την κρίση οι πρωταγωνιστές των σίριαλ μπορεί να έπαιρναν από 7.000 έως 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Έχεις πάρει ποτέ τέτοια ποσά;

Και 5.000 ευρώ να σου έδιναν, δεν έλεγες όχι! (Γελάει). Έχω πάρει κι εγώ τα ποσά που ανέφερε η Εβελίνα. Αλλά αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι ένα σίριαλ μπορεί να παίζεται είκοσι χρόνια και να φέρνει έσοδα στον σταθμό. Μη ξεχνάς ότι το Mega είναι ένα κανάλι που συντηρείται από τις επαναλήψεις Ελληνικών σειρών, για τις οποίες δεν πληρωνόμαστε ποτέ.

Είναι αλήθεια ότι τα κασέ των ηθοποιών έχουν πέσει πια στο μισό;

Και πολλά λες! Εγώ τώρα παίρνω το μήνα λιγότερα από τα μισά που έπαιρνα για την εβδομάδα!

Έχεις διαπληκτισθεί ποτέ με συνάδελφό σου;

Ναι, μου έχει συμβεί να περάσω τόσο άσχημα σε συνεργασία μου που να πω «εγώ με αυτόν τον συνάδελφο δεν θέλω να δουλέψω ποτέ ξανά!». Και δεν είναι επειδή απαραίτητα είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντί μου, αλλά γιατί φερόταν υποτιμητικά σε νεότερους συναδέλφους, εκεί δηλαδή που περνούσε το ντιβιλίκι του. Δεν μπορώ να ακούω από συνάδελφο «Δεν παίζεις καλά!». Αυτό θα το πει ο σκηνοθέτης. Βέβαια, έχει τύχει και σε εμένα σκηνοθέτης να με εξευτελίσει μπροστά σε όλο το συνεργείο και έκανα πραγματικά πολύ μεγάλη υπομονή να μη διαλύσω τη δουλειά! Βέβαια, αυτό είχε επίπτωση στην ψυχολογία μου γιατί μετά έμπαινα στο καμαρίνι μου και έκλαιγα από τα νεύρα μου!

Είσαι από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησες δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκες από συνάδελφό σου, χωρίς όμως να αποκαλύψεις ποτέ το όνομά του. Γιατί δεν το έκανες;

Επειδή έχω μάθει ότι το έχει κάνει και σε άλλα κορίτσια, δεν σου κρύβω ότι είναι κάτι που με προβληματίζει και το έχω συζητήσει και με την ψυχολόγο μου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με τρομάζει… Ακόμα και στην ψυχαναλύτριά μου άργησα να πω το όνομά του και κάποια στιγμή θυμάμαι με είχε ρωτήσει: «Μα, γιατί τον προστατεύετε;».

Γιατί τον προστατεύεις;

Δεν ξέρω γιατί. Και δυστυχώς είναι αρκετές που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και καμία δεν έχει βρει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά. Μπορεί και να γίνει κάποια στιγμή…

Έχεις πέσει ξανά θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;

Όχι. Βέβαια, είχα σοκαριστεί τόσο πολύ που θυμάμαι πήγαινα σε οντισιόν και ήμουν με το όπλο στο χέρι! Μάλιστα, μία φορά ένας σκηνοθέτης μου είχε πει: «Μα, γιατί είστε σε θέση άμυνας! Μία ακρόαση κάνουμε».

Με τον αγαπημένο σου Αλέξανδρο Μιχαλά είστε μαζί πέντε χρόνια. Πέρασε ποτέ κρίση η σχέση σας;

Και περάσαμε και θα ξαναπεράσουμε! Είναι μία σχέση φυσιολογική που και θα τσακωθούμε και θα ξανααγαπηθούμε! Αλλά δεν σημαίνει και τίποτα να μαλώσεις με τον άλλο.

Ποιο ελάττωμά του σε ενοχλεί;

Η ακαταστασία του. Με ενοχλούσε να βρίσκω τα πράγματά του πεταμένα μέσα στο σπίτι. Αλλά αυτό ήταν στην αρχή. Τώρα το έχω συνηθίσει…

Όσα χρόνια σε ξέρουμε, είσαι ίδια. Ποιο είναι το μυστικό σου;

Ε, τώρα υπερβάλλεις! Ίδια δεν είμαι σε καμία περίπτωση, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μυστικό μου δεν είναι ότι κοιμάμαι καλά και πίνω πολύ νερό. Εννοείται ότι θα τα κάνω και αυτά, για να ξεγελάσω την πείνα μου, αλλά και τη διατροφή μου προσέχω και στο γυμναστήριο πηγαίνω. Δυστυχώς, δεν τρώω επειδή πεινάω. Τρώω επειδή είμαι λιχούδα. Αλλά όταν δω ότι παίρνω κιλά μαζεύομαι.

Είσαι από τις λίγες ηθοποιούς που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν κάνει μπότοξ.

Την πρώτη φορά που έκανα μπότοξ, στα 39 μου, νόμιζα ότι κάνω τουλάχιστον εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δεν μπορείς να φανταστείς τι καρδιοχτύπι είχα! Πάω μετά στη μητέρα μου και τη ρωτάω: «Τι έχω κάνει;». «Λεύκανση;» με ρωτάει. «Τι λεύκανση! Πάντα έτσι ήταν τα δόντια μου!» της απαντάω. Δεν το κατάλαβε κανείς! (Γελάει). Έχω κάνει μπότοξ, έχω κάνει υαλουρονικό, αλλά δεν είναι κάτι που κάνω ξανά και ξανά! Μου αρέσουν οι ρυτίδες μου, έχω δουλέψει για να τις αποκτήσω και δεν θα ήθελα να τις εξαφανίσω.

Δείτε ακόμη: 

Μπότση – Μπακογιάννης: Απίστευτο τρολάρισμα με την ατάκα που άφησε ιστορία (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις