Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκτονία – Βόλος: Γύρισαν σπίτι και βρήκαν κρεμασμένο τον 20χρονο γιο τους
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία – Βόλος: Γύρισαν σπίτι και βρήκαν κρεμασμένο τον 20χρονο γιο τους

Αυτοκτονία - Βόλος: Οι γονείς τον κατέβασαν από την αγχόνη και προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη, δίχως όμως επιτυχία.

Αυτοκτονία – Βόλος: Νέα τραγωδία το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στον Βόλο. Ένας 20χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι όπου διέμενε με τους γονείς του. Σύμφωνα με το magnesianews, η ανατριχιαστική αυτοκτονία σημειώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι, όταν οι γονείς του νεαρού απουσίαζαν από το σπίτι. Κατά τις ίδιες πηγές, ο 20χρονος δημιούργησε έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με σχοινί, το οποίο στη συνέχεια κρέμασε από το ταβάνι του δωματίου του, και στη συνέχεια απαγχονίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο γονείς επέστρεψαν στο σπίτι τους και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Όπως αναφέρει το magnesianews, οι γονείς τον κατέβασαν από την αγχόνη και προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη, δίχως όμως επιτυχία.

Νωρίτερα, είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 20χρονο, δίχως να έχει αισθήσεις, και τον μετέφεραν στο νοσοκομείου του Βόλου. Οι γιατροί στα επείγοντα, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Να σημειωθεί ότι για περιπτώσεις απόπειρας αυτοκτονίας υπάρχει η 24ωρη τηλεφωνική γραμμής υποστήριξης και παρέμβασης της ΜΚΟ «Κλίμακα» στον αριθμό 1018. Η γραμμή απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που έχουν αυτοκτονική τάση, όσο και για πολίτες που διακρίνουν ανησυχητικές συμπεριφορές σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Πάτρα: Φοιτητής αυτοκτόνησε μέσα στην εστία

Λίγες ημέρες πριν, ένας φοιτητής 23 ετών αυτοκτόνησε μέσα στην εστία. Ο 23χρονος, ο οποίος σπούδαζε στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, διέμενε στη φοιτητική εστία του Ρίου και καταγόταν από την Αιτωλοακαρνανία. Ο φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός από τους υπευθύνους της εστίας οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα του δωματίου του, αφού ειδοποιήθηκαν από τους γονείς του, πως δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 23χρονου, οι οποίοι ήταν παρόντες όταν άνοιξαν το δωμάτιό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το θλιβερό θέαμα.  Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τις 2:30 το μεσημέρι σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ της Πάτρας μετά από τηλεφώνημα ότι άτομο επιχείρησε να αυτοκτονήσει με απαγχονισμό. Δυστυχώς απ’ότι φαίνεται, όταν στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα, ήταν πλέον αργά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις