Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρπαγή ανηλίκου Πύλος: Άγνωστος πήγε να κλέψει παιδί
ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή ανηλίκου Πύλος: Άγνωστος πήγε να κλέψει παιδί

Αρπαγή ανηλίκου Πύλος: Άντρας αποπειράθηκε να αρπάξει ανήλικο παιδί από τον μόλο της Πύλο το βράδυ της Τρίτης...

Αρπαγή ανηλίκου Πύλος: Μια περίεργη και ανησυχητική καταγγελία έκανε το βράδυ της Τρίτης μια οικογένεια στην Πύλο, όταν το 10χρονο παιδί τους εξιστόρησε ότι κάποιος προσπάθησε να το πάρει μαζί του. Σύμφωνα με την περιγραφή του ανήλικου στη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στον μόλο της Πύλου, περίπου στις 10.00 το βράδυ, τον πλησίασε ένα άντρας μέσης ηλικίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδα tharrosnews.gr, το ίδιο τον περιγράφει ως μαυροφορεμένο. Ο εν λόγω άνθρωπος του είπε ότι η μητέρα του τραυματίσθηκε σε τροχαίο και πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο, όπου την έχουν πάει.

Για καλή του τύχη, το αγοράκι, γνωρίζοντας ότι η μητέρα του είναι λίγα μέτρα πιο πέρα, σκέφτηκε να πάει να την ενημερώσει και πήγε να τη βρει. Αμέσως, εκείνη ενημέρωσε προφορικά το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για το περιστατικό, ενώ παράλληλα, ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης. Μάλιστα, όπως δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Θάρρος, ο κύριος Καφαντάρης, στο σημείο που περιγράφει το παιδί ότι συνέβη το περίεργο αυτό περιστατικό, έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες θα εξετασθούν.

Αρπαγή ανηλίκου Πύλος: Ανάλογο περιστατικό στο Ιόνιο

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές πριν από λίγες ημέρες ημέρες στο Ιόνιο καθώς απήχθη ένας ανήλικος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην τοπική ελληνική αστυνομία υπήρξε σήμα, σύμφωνα με το οποίο σε νησί του Ιονίου εκτυλίχθηκε απαγωγή ανηλίκου, με τους δράστες να αποχωρούν από αυτό επιβαίνοντας σε ημιφορτηγό. Την ίδια ώρα η περιοχή της Αχαΐας θεωρείται ένας από τους πιθανούς προορισμούς τους. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. διενεργούν εκτεταμένους ελέγχους σε οδικούς άξονες για τον εντοπισμό των δραστών. Το παιδί ακόμα αγνοείται, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες.

Αρπαγή ανηλίκου Πύλος: Άλλες δύο υποθέσεις

Τον Μάρτη του 2019, άλλες δύο υποθέσεις είχαν τρομοκρατήσει τους γονείς της χώρας. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε τηλεφώνημα για IX στο οποίο επέβαινε τουλάχιστον μία γυναίκα, η οποία φέρεται να πλησίασε ανήλικο κορίτσι στη Λεωφόρο Παπανικολάου. Η γυναίκα προσπάθησε να την πείσει να επιβιβαστεί στο όχημα της. H ανήλικη δεν δέχθηκε και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της. Νωρίτερα, δύο άνδρες επιχείρησαν να αρπάξουν μωρό από την αγκαλιά της μαμάς του, που έτυχε να είναι ανιψιά του Νίκου Ταχιάου.

Στην πλατεία Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο και μέρα – μεσημέρι, δύο αλλοδαποί με τη χρήση βίας, προσπάθησαν να αρπάξουν αρχικά μια τσάντα και σε δεύτερο χρόνο το βρέφος, ηλικίας 9 μηνών, που κρατούσε στα χέρια της η 32χρονη. Οι δύο γυναίκες κάλεσαν σε βοήθεια και προσέτρεξαν περαστικοί και θαμώνες των κοντινών καταστημάτων, ενώ στο σημείο έφτασαν και άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Μετά από αναζητήσεις προσήχθη 23χρονος Λίβυος, ο οποίος και συνελήφθη για το περιστατικό.

Αρπαγή βρέφους στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις