Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κίνηση Πειραιάς: Γίνεται το αδιαχώρητο – Εκδρομείς έχασαν πλοία
ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση Πειραιάς: Γίνεται το αδιαχώρητο – Εκδρομείς έχασαν πλοία

Κίνηση Πειραιάς: Χάος επικρατεί στους δρόμους και στο λιμάνι του Πειραιά, λόγω της μεγάλης εξόδου των πολιτών.

Κίνηση Πειραιάς: Μεγάλη κίνηση επικρατεί από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά, αφού μαζικές είναι οι αναχωρήσεις πλοίων εν όψει της μεγάλης εξόδου των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο. Εκατοντάδες εκδρομείς έχουν κατακλύσει από νωρίς το πρωί το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία τους και να αναχωρήσουν για τους προορισμούς των διακοπών τους.

Ωστόσο, πολλοί είναι και οι άτυχοι που λόγω του κυκλοφοριακού χάους που εντόπισαν πέριξ του λιμανιού, έχασαν το πλοίο. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και εκείνοι που κατάφεραν και έφτασαν στην ώρα τους είναι αναγκασμένοι να βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλη ταλαιπωρία, αφού αρκετά πλοία φτάνουν με καθυστέρηση.

Κίνηση Πειραιάς: Η κυκλοφορία στο λιμάνι αυτή την ώρα

Κίνηση Πειραιάς: Μεγαλύτερο το πρόβλημα τις πρώτες πρωινές ώρες

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής το πρόβλημα με το μποτιλιάρισμα ήταν ακόμα πιο έντονο. Σύμφωνα με στοιχεία που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΟΛΠ για τη συγκεκριμένη ημέρα είναι προγραμματισμένες από το λιμάνι του Πειραιά 28 αναχωρήσεις πλοίων, αφού όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος οι εκδρομείς που αναχωρούν είναι όλο και περισσότεροι.

Σημειώνεται ότι προ ημερών ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, εν όψει της κορύφωσης των αναχωρήσεων, ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα λιμάνια της χώρας από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Κίνηση Πειραιάς: Η κυκλοφορία στο λιμάνι νωρίτερα
Έχασε το πλοίο για μισό δευτερόλεπτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις