Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στεφανίδου Πάρος: Για μακαρονάδα με διάσημες παρουσιάστριες
LIFESTYLE

Στεφανίδου Πάρος: Για μακαρονάδα με διάσημες παρουσιάστριες

Στεφανίδου Πάρος: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, συναντήθηκε μία την πιο δημοφιλή κυρία του STAR και μία από τις πιο αγαπημένες οικοδέσποινες του ALPHA.

Στεφανίδου Πάρος: Είναι όλες τους επιτυχημένες κυρίες της δημοσιογραφίας με σημαντική πορεία στη μικρή οθόνη. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια και οι τρεις εργάζονται σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα τρεις διαφορετικούς. Η μία από αυτές είναι η Τατιάνα Στεφανίδου του ΣΚΑΪ, η οποία ταξίδεψε στην όμορφη Πάρο και συνάντησε τις συναδέλφους της, οι οποίες έχουν εξοχικά σπίτια εκεί. Ποιες είναι άραγε;

Ο λόγος φυσικά για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Μάρα Ζαχαρέα και την οικοδέσποινα της καθημερινής πρωινής εκπομπής του ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή. Οι τρεις κυρίες της τηλεόρασης που βρίσκονται στο νησί της Πάρου με τις οικογένειές του, βρέθηκαν σε φημισμένη ταβέρνα της περιοχής και γευτήκαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

https://www.instagram.com/p/B0880nDB67O/

Στεφανίδου Πάρος: Το κέρασμα του Σοφού

Μαυρισμένες και άνετες, με χαλαρό λουκ, οι τρεις κυρίες της τηλεόρασης απήλαυσαν μακαρονάδα με σκορπίνα και έσπευσαν να απαθανατίσουν τη συνάντησή τους. Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα, μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα like έπεσαν βροχή. “Την τσακίσαμε τη μακαρονάδα με τη σκορπίνα με τη Μάρα και τη Σταματίνα”, έγραψε η δημοσιογράφος κάτω από τη φωτογραφία, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος πλήρωσε τον λογαριασμό.

Όταν κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε αν πλήρωσε για το γεύμα, η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε ότι το φαγητό ήταν κέρασμα από τον Θέμη Σοφό, τον δικηγόρο σύζυγο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκα στην Πάρο, μετά την Κεφαλλονιά απ’ όπου ξεκίνησε το καλοκαίρι της, ενώ η Μάρα Ζαχαρέα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχουν σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους

https://www.instagram.com/p/B09C7Ygo3Or/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις