Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά τώρα: Και δεύτερη φωτιά στην Εύβοια
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά τώρα: Και δεύτερη φωτιά στην Εύβοια

Φωτιά τώρα: Μια δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή της Εύβοιας, αυτή τη φορά στη βόρεια πλευρά του νησιού κοντά στην Ιστιαία.

Φωτιά τώρα: Μία ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Εύβοια, την ώρα που τεράστια δύναμη της Πυροσβεστικής δίνει ήδη μάχη για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που έχει εκκενώσει ήδη τέσσερα χωριά και έχει κάψει χιλιάδες στρέμματα δάσους.

Το νέο μέτωπο βρίσκεται στην περιοχή Καστανιώτισσα, στην Ιστιαία Ευβοίας. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, δεν απειλείται η κοινότητα. Στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη τύπου πεζετέλ.

Φωτιά τώρα: Η πυρκαγιά έχει τρία μέτωπα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα πυρκαγιά έχει αναπτυχθεί σε τρία μέτωπα και στην περιοχή συγκεντρώνονται πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες μετακινούνται από την υπόλοιπη Κεντρική Ελλάδα.

Παράλληλα, στο νέο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνονται και τα δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, δυστυχώς, οι άνεμοι που πνέουν αυτή την ώρα στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ισχυροί.

Φωτιά τώρα: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Φωτιά τώρα: Νέο πύρινο μέτωπο στην Εύβοια

Φωτιά τώρα: Στις φλόγες και το Κιάτο

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης και σε περιοχή κοντά στο χωριό Βασιλικό Κιάτου. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 άνδρες. Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό site korinthostv.gr, ύστερα από λίγη ώρα η πυρκαγιά κατάφερε να τεθεί υπό έλεγχο και να σβήσει γρήγορα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις