Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος – σκάφος: Οι διακοπάρες και η “βάρκα του τζάμπα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – σκάφος: Οι διακοπάρες και η “βάρκα του τζάμπα”

Καμμένος - σκάφος: Δεν ήταν λίγοι που θυμήθηκαν τις διακοπές που έκανε ο Πάνος Καμμένος στο Μονακό εν μέσω Σκοπιανού, κάνοντας μεγάλη ζωή μακριά από την ελληνική πραγματικότητα.

Καμμένος – σκάφος: Αποφασισμένος να… δοκιμάσει κι άλλα γιαουρτάκια φαίνεται πως είναι ο Πάνος Καμμένος, όπως τονίζουν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι ξεσάλωσαν μόλις έμαθαν τις νέες του περιπέτειες. Τις τελευταίες ημέρες ο πρώην υπουργός έχει γίνει το αγαπημένο θέμα στα social media, φυσικά με ιδιαίτερα χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο. Και μπορεί ο Πάνος Καμμένος να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο μετά την πτώση των ΑΝΕΛ κάνοντας διακοπές διαρκείας με το πανάκριβο σκάφος του, ωστόσο μετά το νέο θερμό επεισόδιο στην ιδιωτική μαρίνα του Πόρτο Ύδρα με πρωταγωνιστή τον ίδιο, οι τουιτεράδες βρήκαν ευκαιρία να δείξουν τα… συναισθήματά τους.

Γράφοντας σχόλια, όπως «η βάρκα του τζάμπα» και «κάθε καημός και λιμάνι», οι τουιτεράδες αναφέρουν συνεχώς πως ο Πάνος Καμμένος το παίζει τζάμπα… μάγκας και αποφάσισαν να του απαντήσουν αναλόγως. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι που θυμήθηκαν τις διακοπές που έκανε ο Πάνος Καμμένος στο Μονακό εν μέσω Σκοπιανού, κάνοντας την μεγάλη ζωή μακριά από την ελληνική πραγματικότητα. Βέβαια όλα αυτά πια αποτελούν πλέον παρελθόν. Πλέον το μόνο που κάνει ο Πάνος Καμμένος είναι να το σκάει κακήν κακώς μαζί με το σκάφος του…

Καμμένος – Ύδρα: Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη

Σύμφωνα με το ereportaz, την ίδια ημέρα που πραγματοποιήθηκε το περιστατικό με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ στη Μήλο, άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας του Πόρτο Ύδρα και συνέλαβαν στα πλαίσια του αυτοφώρου τους ιδιοκτήτες των σκαφών τύπου Thor Catamaran και Cynthia οι οποίοι είχαν δέσει -επίσης- στη μαρίνα.

Στο μεταξύ, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε φροντίσει να γίνει… Λούης. Ωστόσο η εισαγγελική Αρχή διέταξε την διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας και για τους «απόντες». Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας, έδεσε ετσιθελικά στην μαρίνα του Πόρτο Ύδρα, απαιτώντας από τους εργαζομένους νερό και ρεύμα.

Οι τελευταίοι απάντησαν αναλόγως. Ακολούθως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές αλλά ο πρώην υπουργός είχε φροντίσει να το σκάσει!

https://twitter.com/AnAthenianToLDN/status/1163499312585814016?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1163499312585814016&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2019%2F08%2F20%2Fpolitics%2Fh-varka-tou-tzampa-twitter-ksesalonei-tis-polyteleis-diakopes-kammenou%2F

Ανέμελες στιγμές στο Αιγαίο

Αν εξαιρέσει κανείς τα δύο χοντρά επεισόδια, ο Πάνος Καμμένος έκανε… διακοπάρες. Τον Αύγουστο ο φωτογραφικός φακός του «S» τον «συνέλαβε» σε γκισέ τουριστικού γραφείου στον Εύδηλο της Ικαρίας, όπου προμηθευόταν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συνέχιση των πολυήμερων καλοκαιρινών διακοπών του.

Ο πρώην πολιτικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε για διακοπές στο σπίτι της πεθεράς του στην Ικαρία, όπου κατέφθασε πιθανόν με το πλοίο της γραμμής, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυτελές σκάφος του της ιστορικής φίρμας Ferretti υπέστη ζημιά, με συνέπεια ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. να μην μπορεί να «οργώνει» τις ελληνικές θάλασσες στη χλιδή της προσωπικής του θαλαμηγού.

Μετά το χαρακτηριστικό χαβανέζικο πουκάμισο, που φορούσε σερβίροντας δροσιστικά κοκτέιλ στο μπαρ του υιού του, ο Πάνος Καμμένος για τις διακοπές του στην Ικαρία προτίμησε μια καλοκαιρινή βερμούδα, με μία κόκκινη ζώνη, τα οποία συνδύασε με ένα T-shirt, το οποίο φέρει στο πίσω μέρος ένα οργισμένο… cartoon.

Πριν από την απόδραση στην Ικαρία, είχε βρεθεί στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου πέρασε κάποιες ημέρες διακοπών. Μάλιστα, πήγε σε γνωστό κομμωτήριο του νησιού αλλά κάτω από τη σχετική ανάρτηση της κομμώτριας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, τον «στόλισαν» κανονικά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις