Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία σεκιούριτι – Κορυδαλλός: Πρώην εργαζόμενος και συνεργός οι δύο δράστες
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία σεκιούριτι – Κορυδαλλός: Πρώην εργαζόμενος και συνεργός οι δύο δράστες

Δολοφονία σεκιούριτι - Κορυδαλλός: Σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του φύλακα εταιρείας στον Κορυδαλλό προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Δολοφονία σεκιούριτι – Κορυδαλλός: Ο θάνατος του άτυχου νυχτοφύλακα είχε προκληθεί λόγω ισχαιμίας του μυοκαρδίου, που προκλήθηκε εξαιτίας των κακώσεων.

του Πέτρου Καρσιώτη

Ένας πρώην συνάδελφός του, που εργαζόταν ως υπάλληλος στην μεταφορική εταιρεία του Κορυδαλλού, ήταν ο ένας από τους δύο δράστες που προκάλεσαν τον θάνατο του άτυχου νυχτοφύλακα. Εκεί τη νύχτα της 17ης Ιουνίου βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος νυχτοφύλακας από την Αλβανία, που τον χτύπησαν για να ληστέψουν ευτελούς αξίας εργαλεία.

Ο 43χρονος Έλληνας μαζί με 46χρονο συνεργό του είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών και οπλοφορία. Εργαζόταν στην επιχείρηση δύο μήνες πριν από την εγκληματική ενέργεια που συντάραξε το πανελλήνιο.

Ο νυχτοφύλακας είχε βρεθεί δεμένος και βαριά τραυματισμένος στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας στον Κορυδαλλό. Αυτό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Ιουνίου. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Όπως διαπιστώθηκε τότε από τη νεκροτομή, ο θάνατός είχε επέλθει συνεπεία ισχαιμίας του μυοκαρδίου. Αυτό ήταν απότοκο των κακώσεων, που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

Δολοφονία σεκιούριτι – Κορυδαλλός: Οι αρχικές υποψίες

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ερευνούσαν την υπόθεση επί δύο μήνες. Είχαν καταλήξει ότι ο ένας τουλάχιστον από τους δύο που εισέβαλαν εκείνη τη νύχτα στην μεταφορική να ληστέψουν γνώριζε καλά τους χώρους της επιχείρησης. Προσπαθούσε να αποφύγει τις εσωτερικές κάμερες -όσες ήξερε ότι υπάρχουν- και πήγαινε κατευθείαν σε γραφεία όπου πίστευε ότι θα φυλάσσονταν χρήματα.

Ζητήθηκε η λίστα με τους εργαζόμενους, με το βάρος να πέφτει σ’ αυτούς που για διάφορους λόγους είχαν αποχωρήσει. Έτσι άρχισαν να συγκεκριμενοποιούνται πράγματα για τον 43χρονο σεσημασμένο κακοποιό. Αυτά συνδυάστηκαν με το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε. Αυτό το είδαν οι αστυνομικοί από κάμερα ασφαλείας στον περιβάλλοντα χώρο της εταιρίας.

Δύο τροχοί και ένα αερόκλειδο

Απεδείχθη εν τέλει ότι χρήματα οι δράστες δεν βρήκαν. Αφαίρεσαν, όπως διαπίστωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας και δήλωσαν στην Ασφάλεια, δύο τροχούς και ένα αερόκλειδο. Αυτά βρέθηκαν θαμμένα έξω από την οικία ενός εκ των δύο δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις