Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Είναι μαζί; Ο κορυφαίος τενίστας μιλά ευθέως για πρώτη φορά (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Είναι μαζί; Ο κορυφαίος τενίστας μιλά ευθέως για πρώτη φορά (vid)

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Ήταν μέσα καλοκαιριού όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε τιτιβίσματα που έκαναν τις φήμες για σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη να φουντώνουν.

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε ευθέως και απάντησε με την ίδια ευθύτητα, στο ερώτημα αν είναι ζευγάρι με την Μαρία Σάκκαρη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για το πώς θέλει να είναι η γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό του αλλά και αν μπαίνει στη διαδικασία να φλερτάρει. «Η Μαρία Σάκκαρη είναι πολύ ωραίο κορίτσι και έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα της. Θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με την Μαρία, αλλά δεν είμαι». Στην ερώτηση γιατί δεν είναι ζευγάρι, είπε: «Δεν ξέρω, τι να σας πω; Δεν έχω απάντηση σε αυτό».

Ήταν μέσα καλοκαιριού όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε τιτιβίσματα που έκαναν τις φήμες να φουντώνουν. «Είπες ότι είμαστε μόνο φίλοι, αλλά οι φίλοι δεν ξέρουν τι γεύση έχεις». Η ανάρτηση, ήρθε λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη της «κολλητής» του -όπως ισχυρίζεται η ίδια- Μαρίας Σάκκαρη στο περιοδικό «DownTown», όπου είπε πολλά για τη σχέση της με τον Στέφανο. Το tweet της Σάκκαρη τον περασμένο Ιούνιο, μετά τη συγκλονιστική αναμέτρηση του Στέφανου με τον Σταν Βαβρίνκα, που διήρκεσε πέντε ώρες, έλεγε «Είσαι ο πρωταθλητής της καρδιάς μου» και ήταν αρκετό για να αρχίσει ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι φημών για το τι τρέχει ανάμεσά τους.

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Πρώτη η Μαρία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Τελικά, στα μέσα του περασμένου μήνα η Μαρία Σάκκαρη ήταν αυτή που ξεκαθάρισε για πρώτη φορά τα της σχέσης της με τον Στέφανο, όταν συμμετείχε στο φετινό Γουίμπλεντον και οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τη ρωτήσουν τι συμβαίνει. «Με τον Στέφανο δεν είμαστε μαζί», είπε αρχικά. «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και κατανόηση. Ξέρω τον Στέφανο από πολύ νωρίς. Από τα 15-16 του χρόνια φαινόταν ότι θα γίνει πολύ καλός τενίστας».

Μετά από σχεδόν έναν μήνα η φίλη του είναι στο εξώφυλλο του «DownTown», έχοντας παραχωρήσει μια μεγάλη συνέντευξη για την πορεία της και τον μοναχικό δρόμο μιας πρωταθλήτριας προς την κορυφή. Η Μαρία τόνισε κατηγορηματικά ότι παρόλο που υπάρχει μια συμπάθεια με τον Στέφανο δεν υφίσταται σχέση και οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. Η απάντησή της αλλά και μεγάλο μέρος της συνέντευξής της αναπαράχθηκαν από δεκάδες ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Τώρα, μίλησε και ο Στέφανος και ίσως πολλοί φανατικοί, να απογοητεύτηκαν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις