Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέσικα Σίμπσον κιλά: Η μεταμόρφωση της τραγουδίστριας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέσικα Σίμπσον κιλά: Η μεταμόρφωση της τραγουδίστριας

Τζέσικα Σίμπσον κιλά: Η διάσημη τραγουδίστρια όχι μόνο γέννησε το τρίτο της παιδί, αλλά νιώθει πιο περήφανη από ποτέ για την αλλαγή της.

Τζέσικα Σίμπσον κιλά: Πριν από λίγους μήνες, η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, την κόρη της Μπίρντι Μέι Τζόνσον. Αν και δεν έχουν περάσει ούτε έξι μήνες από την γέννηση του τρίτου παιδιού της, η Τζέσικα Σίμπσον όχι μόνο κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά, αλλά έφτιαξε σώμα που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες. Η γνωστή τραγουδίστρια έχασε 45 ολόκληρα κιλά και νιώθει πολύ περήφανη για τo αποτέλεσμα. Η 39χρονη Τζέσικα Σίμπσον είχε βάλει στόχο να χάσει τα κιλά της τρίτης της εγκυμοσύνης και το πέτυχε. Η πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντας το υπέροχο σώμα της ξεσήκωσε τους θαυμαστές της.

Πιο συγκεκριμένα γράφει: «Nιώθω τόσο περήφανη για τον εαυτό μου. Ακόμα κι όταν μου φαινόταν ακατόρθωτο, εγώ προσπαθούσα ακόμα πιο σκληρά» σημείωσε χαρακτηριστικά. H Τζέσικα Σίμπσον γιορτάζει κι εμείς γιορτάζουμε μαζί της! Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός κατάφερε να κάνει μια εξωφρενική αλλαγή στην εμφάνισή της για μια ακόμα φορά. Η μαμά τριών παιδιών που πριν έξι μήνες έφερε στον κόσμο την κόρης Μπίρντι, κατάφερε στον μισό αυτό χρόνο να χάσει ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε τριάντα αλλά 45 ολόκληρα κιλά. Η 39χρονη πανηγύρισε την νίκη της μέσω Instagram ποζάροντας με μαύρο φόρεμα αγκαλιά με το στερνοπούλι της και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έξι μήνες, 45 κιλά, ναι ανέβηκα στη ζυγαριά στα 109 κιλά. Αυτό είναι το πρώτο ταξίδι μου μακριά από την Μπίρντι και είναι συναισθηματικό για πολλούς λόγους αλλά νιώθω πια ο εαυτός μου. Ακόμα κι όταν έδειχνε αδύνατο, δούλεψα πιο σκληρά».

Τζέσικα Σίμπσον κιλά: «Τα 39 είναι όλα δικά μου», γράφει γιορτάζοντας τα γενέθλιά της

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, λίγους μήνες πριν έκλεισε τα 39 της χρόνια. Τα 39 της χρόνια έκλεισε η Τζέσικα Σίμπσον και το γιόρτασε με κάθε επισημότητα. Η διάσημη ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας μάζεψε τις φίλες της και διοργάνωσε ένα πισίνα πάρτι για να σβήσει τα 39 της κεράκια. Εντυπωσιακή και ζουμερή η Τζέσικα πόζαρε στο φακό φορώντας ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά με ημιπολύτιμες πέτρες, λεοπάρ μαγιό και λεοπάρ τουνίκ. Αυτό όπως που μας έκανε εντύπωση από τις φωτογραφίες που ανέβασε δεν ήταν μόνο το πληθωρικό της μπούστο αλλά και η Louis Vuitton καρέκλα σκηνοθέτη. «Τα 39 είναι όλα δικά μου» έγραψε η Τζέσικα στη πρώτη φωτογραφία ενώ στη δεύτερη πόζαρε με τις φίλες της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις