Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ληστείες: Δύο εφιαλτικά περιστατικά
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες: Δύο εφιαλτικά περιστατικά

Ληστείες: Στο Πόρτο Ράφτη τετραμελής συμμορία εισέβαλε σε μονοκατοικία και κράτησε ομήρους μητέρα και τα δύο παιδιά της.

Ληστείες: Εφιάλτη, αντιμέτωπα με αδίστακτους ληστές, έζησαν τα μέλη δύο οικογενειών, στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη. Στο Πόρτο Ράφτη, τετραμελής συμμορία κακοποιών εισέβαλε σε σπίτι όπου βρίσκονταν μητέρα με τα παιδιά της και μία φίλη τους για να ληστέψουν. Στη Θεσσαλονίκη, αδίστακτοι ληστές, αφού επιτέθηκαν στον δρόμο σε γυναίκα να της αρπάξουν το πορτοφόλι, έστειλαν στο νοσοκομείο τραυματισμένους τον σύζυγο και τον γιο της, όταν προσπάθησαν να τη σώσουν από τα χέρια τους!

Η μονοκατοικία στο Πόρτο Ράφτη είναι κάπως απομακρυσμένη από τα άλλα σπίτια της περιοχής. Οι κουκουλοφόροι, ένας από τους οποίους κρατούσε όπλο, την έβαλαν στο στόχαστρο βραδινές ώρες, ενώ καταλάβαιναν ότι υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι. Επιχείρησαν να εισβάλουν από διάφορα σημεία και εν τέλει μπήκαν παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Η μητέρα με τα παιδιά της και μια φίλη του γιου της, ήταν πλέον όμηροι των κουκουλοφόρων.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ληστείες: Της επέτρεψαν να ντυθεί

Ακούγοντας τον θόρυβο η κόρη της ιδιοκτήτριας του σπιτιού βγήκε από το υπνοδωμάτιό της και βλέποντας τους ληστές ζήτησε να την αφήσουν να ντυθεί, καθώς έως εκείνη την ώρα κοιμόταν. Οι ληστές το επέτρεψαν και στη συνέχεια ένας από αυτούς με την απειλή του όπλου οδήγησε τη μητέρα, τα δύο παιδιά της και τη φίλη του γιου της, σε ένα δωμάτιο όπου τους κρατούσε ακινητοποιημένους. Την ίδια ώρα οι άλλοι τρεις της συμμορίας άρχισαν να ερευνούν τους χώρους στα δωμάτια της μονοκατοικίας και διέφυγαν με τη λεία τους, το ύψος της οποίας δεν έγινε γνωστό.

Άλλο περιστατικό στον Εύοσμο

Στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, ομάδα ληστών επετέθη σε 53χρονη γυναίκα, την ώρα που βρισκόταν βραδινές ώρες στο δρόμο για να της αρπάξουν το πορτοφόλι. Χτυπώντας την της άρπαξαν το πορτοφόλι κι εκείνη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Οι ληστές δεν πτοήθηκαν όταν έσπευσαν για βοήθεια ο σύζυγος της γυναίκας και ο γιος της. Οι δράστες, προκειμένου να διαφύγουν, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, όπου τους περίμεναν συνεργοί τους και κινήθηκαν με όπισθεν τραυματίζοντας τους δύο άντρες. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε ο σύζυγός της, καθώς είχε τραυματισθεί πιο σοβαρά από τον γιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις