Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασπρόπυργος πυροβολισμοί: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αλλοδαπού
ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος πυροβολισμοί: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αλλοδαπού

Ασπρόπυργος πυροβολισμοί: Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός ένοπλου αλλοδαπού σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στον οικισμό Συντριβάνι, στον Ασπρόπυργο.

Ασπρόπυργος πυροβολισμοί: Τραυματισμένος στα πόδια από σφαίρες αστυνομικών, μεταφέρθηκε από την περιοχή του Ασπροπύργου στο νοσοκομείο ένοπλος αλλοδαπός ο οποίος είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε, όταν επιχείρησαν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας σχετικά με την αιματηρή κατάληξη του σοβαρού συμβάντος, είκοσι πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έγινε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς που ακούγονταν στη θέση Συντριβάνι του Ασπροπύργου. Αμέσως έσπευσε στο σημείο Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντόπισαν έναν ένοπλο αλλοδαπό, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής, ο οποίος, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις να παραδοθεί, έστρεψε το πιστόλι του εναντίον των αστυνομικών και πυροβόλησε.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί, να ανταποδώσουν με βολές ακινητοποίησης, τραυματίζοντάς τον στα πόδια. Ο ένοπλος έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος και οι αστυνομικοί πήραν το όπλο του και την ίδια στιγμή έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα τραύματά του έως να φθάσει το ασθενοφόρο, το οποίο τελικά μετέφερε τον τραυματία στο Αττικό νοσοκομείο όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε και σήμερα πρόκειται να αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί που αλλού μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ασφάλειας Αττικής, για να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δράστη, αλλά και τι ακριβώς είχε προηγηθεί, με ποια άτομα αντάλλασσε πυροβολισμούς, με ποια άτομα και για ποιους λόγους άρχισε να πυροβολεί και κατά των αστυνομικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις