Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαργαρίτα Παπανδρέου σχέση: Η κόρη του ΓΑΠ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει
LIFESTYLE

Μαργαρίτα Παπανδρέου σχέση: Η κόρη του ΓΑΠ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Μαργαρίτα Παπανδρέου σχέση: Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας είναι ερωτευμένη.

Μαργαρίτα Παπανδρέου σχέση: Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η όμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας, ζει τον απόλυτο έρωτα και μάλιστα δεν διστάζει να το αποκαλύψει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ερωτευμένη με τον Νίκο.Ο Νίκος είναι επιχειρηματίας και ζει στην Αθήνα. Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν και την πρώτη δημόσια επίσημη εμφάνιση στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο, την περασμένη εβδομάδα.

Μαζί τους ήταν και ο πατέρας της Μαργαρίτας, Γιώργος Παπανδρέου. Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού, συμπαθεί και εκτιμά πολύ τον Νίκο, αφού βλέπει την κόρη του ευτυχισμένη στο πλευρό του. Ο Νίκος και η Μαργαρίτα γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας μεταξύ τους. Έχουν σχέση εξ αποστάσεως, αφού εκείνη ζει στην Κρήτη και εκείνος στην Αθήνα, όμως για χάρη του έρωτα τους είναι και οι δύο με μια βαλίτσα στο χέρι.

Η Κρήτη, δεύτερη πατρίδα της

Η Μαργαρίτα, που έχει το όνομα της γιαγιάς της και συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου, σπουδάζει και εργάζεται στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια και πλέον θεωρεί το Ηράκλειο ως «πατρίδα» της. Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού είναι ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram. Ο αρχικός λόγος για τη μετακόμισή της στο νησί, ήταν οι σπουδές, αφού μετά την αποφοίτησή της από το Imperial College βρέθηκε στην Κρήτη για να κάνει το διδακτορικό της στο Ίδρυµα Τεχνολογίας και Έρευνας, µε αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία.

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Όταν φωτογραφήθηκε ως μοντέλο

Σε ένα διάλειμμα από την έρευνα στο Πανεπιστήμιο, η Μαργαρίτα Παπανδρέου τον Ιούλιο του 2014, φωτογραφήθηκε για γνωστή εταιρεία ρούχων, τη «Μadame shou shou». Η φωτογράφηση έγινε στην ειδυλλιακή λίμνη Μπελέτσι, στην Πάρνηθα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις