Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έρωτας Μετά 16/10: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρωτας Μετά 16/10: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

Έρωτας Μετά 16/10: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στο "Έρωτας Μετά", τη συγκλονιστική σειρά του Alpha.

Έρωτας Μετά 16/10: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στο “Έρωτας Μετά” .Η συζήτηση που κάνει με το Βαγγέλη, τον άλλο εμπλεκόμενο στο ατύχημα, τη βοηθάει να συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να ζητήσει βοήθεια από το Χρήστο και τα παιδιά της. Η σχέση του Παπαδόπουλου και της Όλγας παίρνει μια διαφορετική τροπή ενώ η Νόρα ανακοινώνει στον Γιώργο πως είναι έγκυος. Στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Ιτιάς, την ίδια στιγμή που Αντιγόνη κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επανακτήσει μέρος του ελέγχου της εταιρείας. Ένα περιστατικό με τα παιδιά φέρνει σε κόντρα την Άννα με την Ηλέκτρα.

Τι είδαμε την Τετάρτη: Ο Αργύρης αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Νίκο και την Κάτια. Το χάσμα ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Μιχάλη μεγαλώνει, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να είναι κοντά τόσο στη Μαρίνα όσο και στην Ιωάννα. Η Ρένα βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο δίλημμα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Παρά την συμπαράσταση της Μαρίνας και της Μάρθας, η απόφαση είναι δύσκολη. Η Μαρίνα και ο Φώτης πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να βρουν την Κάτια, αν θέλουν να μην θεωρηθεί και επισήμως ότι δραπέτευσε… Ένα τυχαίο γεγονός θα φέρει πολύ κοντά τον Φώτη στο να εντοπίσει την Κάτια…

Έρωτας Μετά 16/10: Το τρέιλερ

Έρωτας Μετά: Όλοι  αθώοι και όλοι ένοχοι…

Ένα ατύχημα, που άφησε τον Κωνσταντίνο σε κώμα και την Άννα εξαφανισμένη, ακόμα ψάχνει να βρει την άκρη του για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ, πώς και γιατί! Τραγικά πρόσωπα της ιστορίας είναι οι απατημένοι σύζυγοι Χρήστος και Ηλέκτρα, που μέσα σ’ ένα βράδυ είδαν τις όμορφα πλασμένες ζωές τους να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι! Μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα μάτια τους οι άνθρωποι της ζωής τους τούς κορόιδευαν και διατηρούσαν παράλληλα ερωτική σχέση.

Και οι δύο ψάχνουν να βρουν απαντήσεις. Απαντήσεις ωστόσο ψάχνει και η πεθερά της Ηλέκτρας και μητέρα του Κωνσταντίνου, να μάθει τι έγινε και ο γιος της έμεινε σε κώμα! Από την πρώτη στιγμή μιλάει για εγκληματική ενέργεια και κατηγορεί ανοιχτά τη νύφη της γι’ αυτό με φράσεις όπως «ήξερα ότι αυτή η γυναίκα θα τον καταστρέψει» και «αυτή είχε κάθε λόγο να βγει από τη μέση ο γιος μου! Όλα για τα λεφτά τα έκανε και τον παγίδευσε με τα παιδιά».

Έτσι προσλαμβάνει τον ντετέκτιβ Παπαδόπουλο, ο οποίος ψάχνει εξονυχιστικά την υπόθεση για να βρει την άκρη του νήματος. Όλοι είναι αθώοι και όλοι ένοχοι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις