Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αναστάσης Ροϊλός: Ο Νικηφόρος από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλά για το ρόλο του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αναστάσης Ροϊλός: Ο Νικηφόρος από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλά για το ρόλο του

Αναστάσης Ροϊλός: Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος μιλάει για το ρόλο του λέγοντας ότι έπρεπε να είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους υπόλοιπους αντρικούς χαρακτήρες της σειράς.

Αναστάσης Ροϊλός: Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο περιοδικό MYtv για την επιτυχία της σειράς και έκανε αποκαλύψεις για το ρόλο του αλλά και τι θα δούμε στη συνέχεια από εκείνον. «Περίμενα πως θα αρέσει. Γιατί όπως έχει πει ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης μας οι ηθοποιοί «μυρίζονται το καλό το σενάριο». Αντίστοιχα και οι θεατές μία καλή δουλειά την εκτιμούν και την αγκαλιάζουν. Δεν ήξερα φυσικά πόσο μεγάλη επιτυχία μπορούσε να έχει και να σου πω την αλήθεια δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος, γιατί δεν φτάνουν πολλά σε μένα. Είμαι σπίτι-δουλειά. Όλοι μας είμαστε πολύ αφοσιωμένοι για να μπορέσει να βγει σωστά. Δεν παύει να είναι μία σαπουνόπερα και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Όλα όσα συμβαίνουν είναι βγαλμένα από τη ζωή.»

«Το σενάριο είναι τόσο καλογραμμένο που δεν γίνεται γραφικά αναμενόμενο ή τραβηγμένο. Η Μελίνα Τσαμπάνη και όλη η συγγραφική ομάδα στήνουν εξαιρετικά τους χαρακτήρες και τα γεγονότα», είχε ο Αναστάσης Ροϊλός. Για τις «Άγριες Μέλισσες» επικοινώνησαν μαζί μου μέσω Facebook και έπειτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Από την πρώτη επαφή με την casting director Μιράντα Ρωσταντή φάνηκε ότι η δουλειά θα ήταν σοβαρή. Μετά ακολούθησαν τέσσερις δύσκολοι μήνες για τους ηθοποιούς και για την παραγωγή απανωτών casting ώσπου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Γενικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποιοι είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παραγωγής για όλους. Εδώ όμως δεν είχα καμία αμφιβολία τους γνώρισα στην πρώτη ανάγνωση».

Αναστάσης Ροϊλός: «Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου» τονίζει ο ηθοποιός

«Παίρνουμε όλοι μας πολύ όμορφα μηνύματα έως και συγκινητικά. Είναι υπέροχο να σου στέλνουν τέτοια πράγματα άνθρωποι που δεν γνωρίζεις. Δυστυχώς και αυτό λέμε όλοι μας, δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε όλους λόγω φόρτου εργασίας. Αλλά ελπίζω πως μας συγχωρούν, άλλωστε αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας για τις «Μέλισσες». Είμαι πολύ είναι αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Όπως και όλοι μας μέσα από το cast. Επίσης συζητήσαμε αρκετά μεταξύ μας. Είναι μέρος της δουλειάς μας να παρακολουθούμε τη σειρά, γιατί βλέπεις πως γράφουν κάποια πράγματα που κάνεις. Βλέπουμε αυτό που κάνουμε με υψηλά κριτήρια προκειμένου να το κάνουμε συνεχώς καλύτερα.»

«Ο Νικηφόρος αν προσέξεις έχει κάποια χαρακτηριστικά από τα οποία δεν υπογραμμίζει τίποτα. Δεν έχει ανάγκη να δείξει ή να αποδείξει ότι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του παρά μόνο όταν είναι απαραίτητο. Αυτό κατ’ εμέ του δίνει έναν πολύ ενδιαφέροντα ρεαλισμό. Όπως όλοι οι χαρακτήρες των μελισσών έχει πολλές πλευρές. Το σενάριο έχει χαρακτήρες με πορεία πολυδιάστατους. Είναι πολύ ωραίο για τον ηθοποιό να έχει τη δυνατότητα να στήνει σιγά-σιγά το χαρακτήρα του ρόλου», είπε ο Αναστάσης.

Αναστάσης Ροϊλός:  O ρόλος του Νικηφόρου γίνεται πιο σκληρός

«Ναι, στην πορεία θα γίνει πιο σκληρός αναγκαστικά. Ήταν όμως σημαντικό να ξεκινήσει έτσι ο ρόλος του. Έπρεπε Νικηφόρος να είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τους υπόλοιπους ανδρικούς χαρακτήρες της σειράς. Παρότι έχει μία εσκεμμένη αδιαφορία μία απόσταση από τα πράγματα κάτι που προϋποθέτει μία κάποια σκληρότητα αλλά παράλληλα και μία εστίαση σε κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι ο μόνος που έχει καθαρό σκοπό τον έρωτα (για την Ασημίνα). Και αυτός ο στόχος επηρεάζει και πυροδοτεί όλα τα υπόλοιπα. Στην πορεία θα φανούν και θα δικαιολογηθούν πολλά είναι άλλωστε ένας άνθρωπος, δεν είναι τύπος. Η Ασημίνα είναι ο μόνος λόγος ο οποίος μπορεί να τον κρατήσει στο Διαφάνι.» λέει ο ηθοποιός.

Συμπληρώνει: «Οπότε για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και πρώτα εκείνος. Ήθελα ο Νικηφόρος να έχει την αφετηρία του πολύ μακριά από τους άλλους σε κάποια θέματα ώστε να έχει μεγάλη διαδρομή να καλύψει. Βρίσκω στον ρομαντισμό του Νικηφόρου μία απίστευτη γοητεία. Δεν περπατάει στα σύννεφα όσο κι αν δείχνει έτσι. Και δείχνει έτσι γιατί ακριβώς δεν τον νοιάζει. Ξέρει τι κάνει ο ίδιος και αυτό του αρκεί. Βασίζεται στο ένστικτο και στην αντίληψή του. Προέρχεται από μία σκληρή οικογένεια από την οποία όμως έχει πάρει αποστάσεις. Την Ασημίνα του την έψαχνε μία ολόκληρη ζωή. Για αυτό και όταν τη βρίσκει αφήνεται να παρασυρθεί από τα συναισθήματα του για αυτήν ολοκληρωτικά. Θα κάνει τα πάντα για αυτήν. Είναι ξεκάθαρα ένας έρωτας Ρωμαίου και Ιουλιέτας.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις