Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Άγρια ξεκατινιάσματα στο ριάλιτι – “Πέταξαν” την Ελευθερία από το δωμάτιο
LIFESTYLE

GNTM 2: Άγρια ξεκατινιάσματα στο ριάλιτι – “Πέταξαν” την Ελευθερία από το δωμάτιο

GNTM 2: Η Ελευθερία, τελικά, μάζεψε τα πράγματά της, με τη βοήθεια των άλλων κοριτσιών και άλλαξε δωμάτιο στο σπίτι του GNTM 2.

GNTM 2: Να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το δωμάτιο ζήτησε από την Ελευθερία η «πεντάδα της φωτιάς» του GNTM 2. Η «πεντάδα της φωτιάς» αποφάσισε να μιλήσει στην Ελευθερία, υποστηρίζοντας πως την βοηθούν μέσα στο σπίτι αλλά εκείνη δεν κάνει τίποτα. Την ώρα που της μιλούσαν η Μαρτίνα Χάφιτσουκ, απαίτησε να φύγει και να πάει αλλού. «Χθες έγινε κάτι που εμένα με ενόχλησε, όχι το ότι με διάλεξες, αλλά το ότι είπες ότι δεν έχουμε έρθει κοντά.

Δεν σε θέλω εδώ. Δεν σε θέλουμε μετά από αυτό που έγινε. Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ. Έχω όλη την καλή διάθεση να σου μαζέψω τα πράγματα. Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε», είπε η Μαρτίνα, που ανήκει στην κλίκα του GNTM 2 και θέλει να διώξει την Ελευθερία.

«Ούτε εγώ σε θέλω εδώ», είπε η Σουζάνα, ενώ η Ελευθερία υπερασπιζόταν τον εαυτό της. Η Ελευθερία, τελικά, μάζεψε τα πράγματά της, με τη βοήθεια των άλλων κοριτσιών και άλλαξε δωμάτιο στο σπίτι του GNTM 2.

GNTM 2: Και θάψιμο στο ‘μενού’

Στην πρώτη τους φωτογράφιση υψηλής ραπτικής, τα κορίτσια του GNTM έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια, εκτός από την Ελευθερία Καρναβά, η οποία είχε κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία. Εκτός από το συγκεκριμένο αβαντάζ, η Ελευθερία έπρεπε να επιλέξει και τέσσερις κοπέλες, οι οποίες θα φωτογραφίζονταν χωρίς μακιγιάζ. Η επιλογή της ήταν: Μαρτίνα – Μαρίνα και Σουζάνα – Ασημίνα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στις FF.

«Θέλω να μάθω το λόγο», είπε η Σουζάνα με αυταρχικό ύφος. «Δεν κάνουμε τόσο πολλή παρέα κι έτσι το επέλεξα», είπε η Ελευθερία και η Σουζάνα απόρησε: «Δεν κάνουμε παρέα; ΟΚ». «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», σχολίασε η Ασημίνα. «Και έφαγε φαγητό από το φαγητό μου», πρόσθεσε η Μαρτίνα. «Η Ελευθερία έχει αποδείξει ότι είναι πανέξυπνη, δεν είναι αυτό το χαζό κοριτσάκι που το παίζει. Η δικαιολογία της με εξόργισε διότι μας έχει κάνει πλιάτσικο σε όλα τα πράγματα, μας παίρνει τις πετσέτες μας, χρησιμοποιεί τα πάντα όλα. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Να ανταλλάξουμε βρακιά;», είπε η Μαρτίνα.

GNTM 2: Στο προηγούμενο επεισόδιο, τα κορίτσια ‘έθαβαν’ την Ελευθερία χωρίς έλεος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις