Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βροχή τώρα Αθήνα: Έντονη κακοκαιρία στην Αττική – Πλημμύρισε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο
ΕΛΛΑΔΑ

Βροχή τώρα Αθήνα: Έντονη κακοκαιρία στην Αττική – Πλημμύρισε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο

Βροχή τώρα Αθήνα: Το λεωφορείο πλημμύρισε όταν πέρασε από δρόμο που μετατρέπεται σε ορμητικό ποτάμι όταν βρέχει.

Βροχή τώρα Αθήνα: Έντονη κακοκαιρία έχει σημειωθεί σήμερα σε ολόκληρη την Αττική, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν από τις 14:30. Ο ουρανός ξαφνικά σκοτείνιασε… και ξεκίνησε δυνατή βροχόπτωση, η οποία συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή. Την καταιγίδα που πλήττει την Αττική συνόδευσαν δυνατοί κεραυνοί και αστραπές ενώ τα προβλήματα δεν έλειψαν. Δεν πίστευαν αυτό που τους συνέβη οι επιβάτες του λεωφορείου που κάνει τη διαδρομή Ασπρόπυργος-Νεόκτιστα. Η κακοκαιρία μετέτρεψε το λεωφορείο σε… βάρκα, με τους άτυχους επιβάτες να ανεβαίνουν στα καθίσματα, να κρατούν τα πόδια στον αέρα και να κρεμιούνται στους στύλους για να αποφύγουν τα νερά!

Τη φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια επιβάτις της γραμμής 805 Ασπρόπυργος-Νεόκτιστα. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη περιοχή παρουσιάζονται συχνά προβλήματα όταν βρέχει έντονα, αλλά αυτή τη φορά το συμβάν ήταν εξωφρενικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο πλημμύρισε όταν πέρασε από δρόμο που μετατρέπεται σε ορμητικό ποτάμι όταν βρέχει. Εικόνες που μόνο σε κανονική χώρα δεν παραπέμπουν. Οι επιβάτες αντέδρασαν γρήγορα για να μην βραχούν.

Βροχή τώρα Αθήνα: Ντοκουμέντο από την πλημμύρα στο λεωφορείο

Επίσης 805

Gepostet von Γλυκερία Παπαθεοδώρου am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Βροχή τώρα Αθήνα: Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές

Στα βόρεια προάστια της Αττικής τα φαινόμενα είναι έντονα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ σημειώνονται διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές το τελευταίο μισάωρο. Ο κακός καιρός σε συνδυασμό με τη φοιτητική πορεία προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους. Στο κέντρο οι περισσότεροι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι με ουρές χιλιομέτρων από σταματημένα αυτοκίνητα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά ισόγεια και υπόγεια έχουν πλημμυρίσει με αποτέλεσμα η πυροσβεστική μέχρι στιγμής να έχει δεχτεί τουλάχιστον 9 κλήσεις για άντληση υδάτων. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι πολλά φανάρια είναι εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται χαοτική. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στους εξής δρόμους:

Βασ. Σοφίας – η κάθοδος (αυξημένη κίνηση)
Πανεπιστημίου (είναι κλειστή)
Σταδίου (είναι κλειστή)
Βασ. Αμαλίας (κλειστή προς Σύνταγμα)
Λ. Κηφισού – από παραλιακή έως Αθηνών (αυξημένη κίνηση)
Αθηνών – Λαμίας – κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών – είσοδος (αυξημένη κίνηση)
Αθηνών – Λαμίας – Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος (αυξημένη κίνηση)
Βασ. Κωνσταντίνου (αυξημένη κίνηση)
Λ. Κηφισίας – άνοδος (αυξημένη κίνηση)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις