Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη Βενζινάδικο: Αυτοσχέδιος μηχανισμός από αγνώστους στα Γλυκά Νερά
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη Βενζινάδικο: Αυτοσχέδιος μηχανισμός από αγνώστους στα Γλυκά Νερά

Έκρηξη Βενζινάδικο: Η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε βενζινάδικο, στη Λεωφόρο Λαυρίου, στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Έκρηξη Βενζινάδικο: Η έκρηξη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, προκλήθηκε μετά από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με δυναμίτη από αγνώστους, ενώ από το περιστατικό σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε ένα μικρό γραφείο που υπάρχει στο βενζινάδικο και σε έναν κάδο. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι Αστυνομικές Αρχές βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση και να αποκαλυφθούν τα κίνητρα των δραστών καθώς επίσης και οι ταυτότητες τους. Βέβαια, δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τόσο επικίνδυνο περιστατικό σε βενζινάδικο.

Συγκεκριμένα, ένας κάτοικος της Αναβύσσου, δύο χρόνια πριν, ο οποίος μένει κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, έγινε στόχος βομβιστών, τράβηξε βίντεο λίγο μετά την έκρηξη που σημειώθηκε. Το βενζινάδικο τότε είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ παράλληλα ακούγονταν και συναγερμοί αυτοκινήτων, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν παράλληλα με την έκρηξη. Οι κάτοικοι τις περιοχής τρόμαξαν, καθώς η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκλήθηκαν ζημιές σε κτίρια που βρίσκονταν σε απόσταση δύο οικοδομικών τετραγώνων μακριά από το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Έκρηξη Βενζινάδικο: Βίντεο αμέσως μετά την έκρηξη στην Ανάβυσσο
Έκρηξη Βενζινάδικο: Την ώρα της φωτιάς στην Ανάβυσσο
Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις