Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γάτα σώζει μωρό: Viral βίντεο – Το παιδί θα έπεφτε από τη σκάλα
ΚΟΣΜΟΣ

Γάτα σώζει μωρό: Viral βίντεο – Το παιδί θα έπεφτε από τη σκάλα

Γάτα σώζει μωρό: Το παιδί φαίνεται να παίζει στο πάτωμα δίπλα στην κούνια του και η γάτα το παρακολουθεί.

Γάτα σώζει μωρό: Υπάρχουν πολλοί λόγοι που λατρεύουμε τα ζωάκια. Εκτός από συντροφιά, πολλές φορούν αποδεικνύονται σωτήρια για τη ζωή μας. Κι αν νομίζετε αυτό “ανήκει” μόνο στα σκυλιά, το βίντεο θα σας… διαψεύσει. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στο YouTube ένα βίντεο με ημερομηνία 31 Οκτωβρίου, με ένα παιδάκι από κάποια ασιατική χώρα, από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Το παιδί φαίνεται να παίζει στο πάτωμα δίπλα στην κούνια του. Στην άλλη πλευρά, βρίσκεται μια γάτα καθισμένη σε μια πολυθρόνα, να παρατηρεί με προσοχή κάθε κίνηση του μικρού, το οποίο μπουσουλάει.

Κάποια στιγμή, η γάτα, ενώ καθόταν πάνω στον καναπέ και παρατηρούσε το μωρό, καθώς το μωρό μπουσουλούσε προς μια ανοιχτή πόρτα, κάνει ένα σπριντ και κατευθύνεται κατά πάνω του! Η γάτα φαίνεται να σπρώχνει το μωρό ξανά πίσω προς το δωμάτιο και όταν τα καταφέρνει κάθεται μπροστά στην πόρτα και συνεχίζει να το παρακολουθεί. Όπως υποστηρίζει το China press η πόρτα δεν οδηγεί σε κάποιο άλλο δωμάτιο ή διάδρομο αλλά σε μια σκάλα! Και η κίνηση της γάτας ερμηνεύεται σαν μια κίνηση προστασίας του μωρού! Είτε η κίνηση της γάτας ήταν σκόπιμη, είτε όχι (αν λάβουμε ως δεδομένο αυτό που υποστηρίζει η China Press ότι δηλαδή πίσω από την πόρτα υπήρχε μια σκάλα) εάν δεν το είχε κάνει αυτό η γάτα, το μικρό παιδί θα έπεφτε από τις σκάλες.

Δείτε το βίντεο:

Viral: Γατάκι πήγε στο… Τμήμα

Πρόσφατα, ένα γατάκι ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας στην Κύπρο, το οποίο είχε σφηνωμένο στο κεφάλι του ένα μεταλλικό δοχείο. Το γατάκι έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα Ορόκλινης, όπου το είδαν οι αστυνομικοί και κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να του αφαιρέσουν προσεκτικά το δοχείο από το κεφάλι του. Στη συνέχεια το μικρό ζώο έτρεξε ξανά προς την… ελευθερία του.

Το περιστατικό έκανε γνωστό η κυπριακή αστυνομία με ένα tweet, στο οποίο γράφει: «Ίσως από ένστικτο για βοήθεια, ένα γατάκι, επισκέφθηκε σήμερα τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, έχοντας το κεφαλάκι του σφηνωμένο σε μεταλλικό δοχείο. Τα μέλη του Σταθμού, κατάφεραν και το ακινητοποίησαν και αφού του αφαίρεσαν με προσοχή το μεταλλικό δοχείο, το απελευθέρωσαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις