Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Προσλήψεις αστυνομία 2019: Ανοίγουν 11 θέσεις εργασίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσλήψεις αστυνομία 2019: Ανοίγουν 11 θέσεις εργασίας

Προσλήψεις αστυνομία 2019: Ανακοίνωση για νέες προσλήψεις για διάφορες ειδικότητες στην ΕΛ.ΑΣ.

Προσλήψεις αστυνομία 2019Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας που εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών Αττικής, ύστερα από έγκριση ανακοίνωσης του ΑΣΕΠ, ανακοινώνει ότι θα προβεί σε προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/94  για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική
περίοδο, ως ακολούθως:

ΜΑΓΕΙΡΩΝ (ΔΕ) Δύο(2)
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (ΔΕ) Ένας (1)
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ (ΔΕ) Ένας (1)
ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ (ΥΕ) Τρεις (3)
ΛΑΝΤΖΙΕΡΩΝ (ΥΕ) Δύο (2)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ(ΥΕ) Δύο (2)

Προσλήψεις αστυνομία 2019: Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ. 13679 – Αχαρνές, απευθύνοντάς την στo Τμήμα Εσωτερικών Λειτουργιών, υπόψιν Αρχ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Πολυχρόνη (τηλ. επικοινωνίας: 210-2424107, 210-2424156 κατά τις ώρες 08.00-14.00΄).

Tο εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αχαρνών, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις