Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παπαδιά Ηλεία: Νεκρός 38χρονος που είχε εμπλακεί στη δολοφονία του ιερέα
ΕΛΛΑΔΑ

Παπαδιά Ηλεία: Νεκρός 38χρονος που είχε εμπλακεί στη δολοφονία του ιερέα

Παπαδιά Ηλεία: Ο 38χρονος ήταν νεκρός και μάλιστα η σορός του, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Παπαδιά Ηλεία: Σε θρίλερ εξελίσσεται ο εντοπισμός ενός νεκρού άντρα στα Κρέστενα της Ηλείας το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (11-11-2019). Όπως προέκυψε, η σορός ανήκει στον 38χρονο, πρώην εραστή της παπαδιάς, η οποία “υπέγραψε” το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 53χρονου ιερέα συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2012. Το πτώμα του 38χρονου, ανακάλυψαν τυχαία δύο Αλβανοί εργάτες επιστρέφοντας από τη δουλειά τους, στα χωράφια. Στη θέση Μοσχούλα Κρεστένων, κοντά στο δρόμο προς Καλλίκωμο, οι δύο αλλοδαποί διέκριναν ένα σώμα πεσμένο στο έδαφος και πλησίασαν. Ο 38χρονος ήταν νεκρός και μάλιστα η σορός του, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Εικάζεται ότι βρισκόταν νεκρός στο σημείο, τουλάχιστον 10 μέρες πριν εντοπιστεί.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί δεν παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης πάντως, εντοπίζεται στην ταυτότητα του νεκρού, καθώς οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ταυτοποιήσουν τη σορό, ανακάλυψαν με μεγάλη έκπληξη, ότι επρόκειτο για τον 38χρονο, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 53χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου, το 2012. Λίγο μετά το έγκλημα, είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε υποστηρίξει ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει εραστής της παπαδιάς. Μάλιστα είχε πει ότι εκείνος ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην 51χρονη και τον συνομήλικό της, που τελικά πάτησε τη σκανδάλη.

Το παρελθόν του 38χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Κρέστενα

Η πρώτη αφορούσε στη δολοφονία του ίδιου του του πατέρα. Μια πράξη για την οποία μάλιστα είχε φυλακιστεί. Η δεύτερη σημειώθηκε όσο εκείνος ήταν φυλακισμένος…. Εκείνη την περίοδο η παπαδιά, η οποία έχει καταδικαστεί ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας του συζύγου της και ιερέα στα Κρέστενα, είχε συνάψει σχέση μαζί του. Μάλιστα, του είχε ζητήσει – σύμφωνα με κατάθεσή του – να σκοτώσει εκείνος τον άνδρα της, κάτι το οποίο αρνήθηκε! Ως αποτέλεσμα, διέκοψαν τη σχέση τους και η παπαδιά φέρεται να αναζήτησε κάποιον άλλον ώστε να… υλοποιήσει το σχέδιο. Μετά την αποφυλάκισή του, ο 38χρονος κατοικούσε σε εγκαταλελειμμένη τοποθεσία σε αγροτική περιοχή στα Κρέστενα. Στην περιοχή αυτή βρέθηκε μάλιστα και η σορός του. Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο τελευταίος εραστής της παπαδιάς, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, δηλώνει αθώος. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο της δολοφονίας, ο 38χρονος ήταν εκείνος που του είχε συστήσει την παπαδιά, με την οποία ξεκίνησε μια παθιασμένη σχέση.  Ο ίδιος ισχυρίζεται τώρα πως δεν σκότωσε εκείνος τον ιερέα, αν και στο δικαστήριο είχε ομολογήσει ότι είχε πατήσει τη σκανδάλη για να της αποδείξει την αγάπη του.

«Εγώ έδωσα το όπλο στην παπαδιά κι εκείνη τον σκότωσε. Μου είχε πει να της το δώσω για να το κάνει δώρο στον παπά. Εγώ έμαθα αργότερα ότι ήταν νεκρός. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως του έλεγε όταν είχαν ερωτικό δεσμό, ο ιερέας την χτυπούσε και δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση. Οι δυο τους από τη στιγμή που μπήκαν στη φυλακή δεν έχουν ξαναμιλήσει.  «Εγώ είμαι στη φυλακή. Σε λίγο καιρό θα βγω με άδεια και θα πάω στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου. Κακώς βρέθηκα μέσα στη φυλακή. Δεν είχα καμία σχέση και βρέθηκα μπλεγμένος εξαιτίας της παπαδιάς. Δεν έχω μάθει νέα της και ούτε θέλω να μάθω», είπε.

Δείτε από το 49 και μετά:
Τι έλεγε ο γιος της παπαδιάς

Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη

Ήταν Σεπτέμβριος του 2012. Η παπαδιά και ο ιερέας σύζυγός της είχαν φύγει από το σπίτι του στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω μέσω της Κρέστενας. Εκεί θα έκαναν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.  Κάποια στιγμή σταμάτησαν στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας με την πρόφαση ότι η παπαδιά έπρεπε να πάει τουαλέτα. Η σατανική γυναίκα απομακρύνθηκε και τότε εμφανίστηκε ο εραστής της, ο οποίος σκότωσε τον ιερέα με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια διέφυγε με τη μηχανή του.

Η παπαδιά επέστρεψε και ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είδε δύο άνδρες να φεύγουν από το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας όμως υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως δολοφόνος του συζύγου της ήταν ο εραστή της. Iσόβια στην παπαδιά και τον εραστή της για τη δολοφονία του συζύγου της στην Ηλεία: «Το να τον σκοτώσω θα ήταν απόδειξη της αγάπης μου». Πρωτόδικα καταδικάστηκαν και οι δύο σε ισόβια. Η ίδια ποινή τους επιβλήθηκε και στο Εφετείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις