Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση: Η πρώτη ανάρτηση της Ελευθερίας και ο σύντροφος
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Η πρώτη ανάρτηση της Ελευθερίας και ο σύντροφος

GNTM 2 αποχώρηση: Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η Ελευθερία, το golden pass των κριτών, ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν, δηλώνοντας συγκινημένη.

GNTM 2 αποχώρηση: Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την αποχώρησή της από το GNTM 2, έκανε η Ελευθερία. Η παίκτρια του GNTM 2 αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας, έχοντας τη χειρότερη φωτογραφία. Η Ελευθερία μπήκε στο «στόχαστρο» της Κάτιας, η οποία λόγω του αβαντάζ που είχε ως νικήτρια της δοκιμασίας, της στέρησε τις οδηγίες-βοήθεια από την Έλενα Χριστοπούλου, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό. Τελικά, η Κάτια τα κατάφερε και η Ελευθερία βρέθηκε εκτός GNTM 2. Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η Ελευθερία, το golden pass των κριτών, ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν, δηλώνοντας συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Συγκινούμαι τοοοσο», έγραψε η πρώην παίκτρια του GNTM 2. Η Ελευθερία Καρναβά έχει αναφερθεί πολλάκις στο αγόρι της, τον Θάνο, ενώ όλοι θυμόμαστε το περίεργο τηλεφώνημά τους στο GNTM 2. Την συνόδευσε στο πλατό της “Φωλιάς των Κου Κου”. Δείτε τον για πρώτη φορά. Η Ελευθερία Καρναβά υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του GNTM 2, αφού ήταν το “golden pass” των κριτών, που την έβαλαν κατευθείαν στο παιχνίδι από τις auditions, ενώ έγινε πολλές φορές θέμα συζήτησης λόγω της συμπεριφοράς που δεχόταν από τις FF. Ενώ αποτελούσε ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, η Ελευθερία αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας και την Τρίτη βρέθηκε στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για το bullying, αλλά και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

GNTM 2 αποχώρηση: Η σχέση της τα τελευταία δύο χρόνια

Στο πλατό της εκπομπής τη συνόδευσε ο σύντροφός της, ο περιβόητος Θάνος! Πρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίον η Ελευθερία διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ είχαμε ακούσει πολλές φορές να αναφέρεται το όνομά του από την παίκτρια όσο βρισκόταν στο παιχνίδι. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και την “περίεργη” ατάκα που είχε “πετάξει” ο Θάνος κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας στο ριάλιτι μόδας, όταν της είπε “να υποδυθεί την καλή”, περιστατικό για το οποίο μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM στην χθεσινή της συνέντευξη. Πάντως φαίνονται πολύ ταιριαστοί. Είναι και οι δύο τους 20 χρονών και σε λίγες μέρες κλείνουν μαζί 2 χρόνια.

GNTM 2 αποχώρηση: «Δεν τους έλεγα ούτε καλημέρα για να μην έχουν πάτημα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις