Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στέφανος Χίος ΕΣΗΕΑ: Οριστική διαγραφή του δημοσιογράφου
ΕΛΛΑΔΑ

Στέφανος Χίος ΕΣΗΕΑ: Οριστική διαγραφή του δημοσιογράφου

Στέφανος Χίος ΕΣΗΕΑ: Την οριστική διαγραφή του Στέφανου Χίου αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Στέφανος Χίος ΕΣΗΕΑ: Για δεύτερη φορά το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ προχωρά στη διαγραφή του Στέφανου Χίου, αυτήν τη φορά με απόφαση οριστικής διαγραφής. Η πρώτη απόφαση διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ είχε ανατραπεί από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών με το επιχείρημα ότι δεν εμφανίζεται ως εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό»! Ο Στέφανος Χίος έχει απειλήσει τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με αγωγές και μηνύσεις. Μάλιστα πρόσφατα είχε αποστείλει νέο εξώδικο για να διαμαρτυρηθεί για την ανακοίνωση εναντίον του που καταδίκαζε δημοσιεύματα του «Μακελειού».

Την απόφαση φέρεται να έχει λάβει με μεγάλη πλειοψηφία το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα έως ότου γίνει τελεσίδικη στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό. Η δίωξη είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτα από τα Πειθαρχικό για πέντε αδικήματα. Από ό,τι φαίνεται την «πληρώνουν» και συντάκτες της εφημερίδα «Μακελειό» που είναι μέλη της Ένωσης, καθώς δεν αποκλείονται και για εκείνους διαγραφές.

Δείτε ακόμη:

 Ο Χίος τηλεφώνησε στον Ψινάκη ως ένστολος – “Μ@λ@α, ξεφτιλισμένε”

“Εμετοί, σιχάματα”: Ο Μπακογιάννης σέρνει τον Χίο στα δικαστήρια 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις